Username *
Password *
Remember Me

Zimsko vrijeme svake sezone donosi nam hladne boje na kosi. Nije li nam dosta hladnog i tmurnog okruženja? Predlažem vam tople pramenove. Dajmo kosi živost nježnim i tankim nijansiranim pramenovima, izbjegnimo velike kontraste i stopimo pramenove s bojom koju već nosite.

Tipka: ANA @ Anel

Isabel-Marant-Spring-Summer-2017-Campaign02


Uokvirite lice s najviše tri tona svijetlije boje, sasvim je dovoljno da dobijemo nježnost i živost koja nam je potrebna. Svaka temeljna boja može biti blago iznijansirana.

Medeno plave nijanse uklopit će se uz smeđe boje, bakrene uz crvenkastu podlogu. dok tamno smeđe ili crne kombiniramo sa crvenim ili ljubičastim. U većini slučajeva, kada skinemo ta tri tona, dobivamo baš tu željenu boju. Ne radite velike kontraste, ne rade nježan efekt i nisu prikladni za refresh postojeće boje.

Ako ste platinasto plavi i volite eksperimente, dobrodošle su sve pastelne boje. Samo par tankih površinskih pramenova osvježit će vas i super se uklopiti u postojeću boju. Plave kose najviše se slažu sa svjetlo-rozom i tirkiznom nijansom.

 

Isabel-Marant-Spring-Summer-2017-Campaign04


Neka vam kosa ima balans nijansi bez jakog odskakanja u tonovima.Kako biste maksimalno zaštitili svoju kosu koristite Neutro boju. Skinut će vam ta potrebna 3 tona boje koja po potrebi prelijevamo s odabranom nijansom. Za ovako male promjene nije vam potreban blajh, on će vam dodatno isušiti kosu, a ona je već prirodno suha od hladnog zraka i pojačane temperature grijanja.

Zimsko vrijeme puno je negativnih učinaka za kosu. Kose su suhe, lete od elektriciteta i većinom su pokrivene kapom ili šeširom. Vodite računa o hidratizaciji vaše kose, hranite je njegujućim uljima i izbjegavajte preparate koji ju dodatno isušuju.
Osvježenje kose savjetujem u svako doba, a posebno u zimskim sivkastim danima. Samo par nijansi svjetlije boje napravit će čudo, licu će dati nježnost, a kosi vratiti živost.

 

Isabel-Marant-Spring-Summer-2017-Campaign03