Username *
Password *
Remember Me

Kako se sivi siječanj približava kraju, tako polako stižu neodoljive najave make-up i skin-care linija za proljeće. Jučer se javio Guerlain, danas to čini Chanel: provjerite novitete, od olovaka za usne, preko mirisnih formula do proljetne kolekcije u nijansama radosti. Vizual je u stilu križaljke, tema su kodovi Chanela...

CocoCodes1 cr

Kolekcija izuzetnih tonova nalazi se u novoj paleti olovaka Crayon Coleur (285 kn): mekana i podatna, snažno pigentirana tekstura u fokusu ima fuksiju i crvenu u nekoliko varijanti.

CocoCodes1 cr

CocoCodes1 cr


Coco Codes proljetna kolekcija
Novitet u kolekciji, limitirani Harmonie Blush (478 kn), donosi elegantnu kombinaciju zlaćanih, crvenkastih i smeđih blistavih nijansi koja omogućava optimalnu, personaliziranu boju za obraze. Nove nijanse, od tamnih do koraljnih i nježno rozih dolaze u ruževima Rouge Allure i Velvet (285 kn) te Rouge Coco Shine (285 kn). Slične nijanse prati Les 4 Ombres (436 kn).

CocoCodes1 crCocoCodes1 crCocoCodes1 crCocoCodes1 crCocoCodes1 cr


Blue serum
Stručnjaci su inspiraciju potražili na lokacijama koje zovemo plavim zonama, gdje populacija živi duže od prosjeka. Istraživanje se okrenulo tamošnjem ekosistemu koji također pokazuje izuzetnu otpornost na svakodnevnu zagađenost i slične neprivlačne uvjete u okolini. Osim toga, Blue serum je nastao kao formula koja ima wellness pristup koži, ne radi se o još jednom pokušaju zaustavljanja starenja, već o njezi kože koja će biti u najboljoj formi. To čine sastojci: zelena kava s Kostarike, maslina sa Sardinije i Pistacia lentiscus iz Grčke. Cijena: 30 ml, 784 kn.

CocoCodes1 cr

Chance miris dolazi u varijanti gela (200 ml 344 kn) i mlijeka za tijelo (395 kn). U top notama Chance mirisa nalaze se ružičasti papar, limun i ananas, u srcu su zumbul, jasmin i iris, a u bazi pačuli, veticer, mošus. Kreaciju je 2003. napravio Jacques Polge.

CocoCodes1 cr

Bleu de Chanel od sada dolazi i kao parfum Refillable Travel Spray (3x20ml 668 kn). Miris potpisuje Jacques Polge: karakterističke su note ružičastog papra, citrusa, muškatnog oraščića, grejpa, vetivera, jasmina, tamjana, pačulija, đumnira i sandalovine.

 CocoCodes1 cr