Username *
Password *
Remember Me

Nove formule za usne obogaćene su ekstra pigmentima i sastojcima koji ih vizualno, ali i doslovno povećavaju... otkrijte nove adute proljetne šminkerske scene! Iz Givenchyja stiže novi Rouge Interdit, crvena prošarana crnom, L'Oreal Paris ima idealne palete s više divnih nijansi, dok Glam Glow poziva na volumen evoluciju. Guerlain predlaže svoj famozni G ruž, a tu je i odlična baza za usne KissKiss.

a4 presse model rouge interdit int 2017 newcharte 53118

Givenchy Rouge Interdit
Snažna boja dolazi solo, ili u kombinaciji s crnim pigmentima za predivan, kremasti efekt. Od sastojaka tu je ulje crne ruže koja njeguje usne, potiče sintezu lipida koji pomažu nježnoj koži usana da se oporavi i bude u najboljem stanju. Osim toga, daje visoku hidrataciju. Sadrži i absolute colour kompleks: mikro-pigmenti daju homogenu nijansu, a posebni kristali dubinu tona. Olovka za usne par je ružu, no tu je i bezbojna olovka koja ide na bilo koji ruž i pojačava boju i dojam volumena. Cijene: ruž 245 kn, olovka 172 kn.

a4 presse model rouge interdit int 2017 newcharte 53118

 

Guerlain G ruž za usne ima legendarno pakiranje s ogledalom (338 kn, Muller), a brend nudi i KissKiss Liplift (210 kn, Muller), bazu koja usne ostavlja glatkima, kako bi se tekstura nakon nje optimalno smjestila i rasporedila. Sprječava razlijevanje ruža i sušenje usana.

 

a4 presse model rouge interdit int 2017 newcharte 53118a4 presse model rouge interdit int 2017 newcharte 53118

 

 

 

L'Oréal Paris Color riche Lip palette
L'Oréal makeup designer Paris otkriva tajne profesionalnih vizažista - riznica crvenih i nijansi boje kože podijeljena je na dvije palete. Prva je spektar nijansi boje kože – od bež i smeđe do ružičaste boje. Druga paleta je raskošna kompilacija crvenih, uključujuci nijanse vina, rubina, grimizne i cigle. Cijena: 99,90 kn.

a4 presse model rouge interdit int 2017 newcharte 53118

L'Oréal Paris Color riche ruževi obogaćeni su novom Gold Obsession kolekcijom koju čine 3 nove nijanse, cijena: 93,90 kn.

a4 presse model rouge interdit int 2017 newcharte 53118

Glam Glow Plumprageous Matte Lip Treatment primer je za usne s mat efektom za vidljivo povećanje volumena. Trenutno  povećava volumen usana dok u isto vrijeme ima ulogu primera. Inovativna mat formula priprema i oblikuje usne prije nanošenja ruža ili sjajilo. Dugotrajne rezultate povećanog volumena pružaju specijalni tripeptidi s pro-lipid kompleksom. Nanosi se samostalno ili prije omiljenog ruža za savršen izgled usana. Cijena: 240kn, u odabranim Douglas parfumerijama.

a4 presse model rouge interdit int 2017 newcharte 53118