Username *
Password *
Remember Me

Guerlain ima novi miris: Mon Guerlain predstavljen je neki dan u zagrebačkom Hotelu Palace. - Poput mojih prethodnika, moj posao je vođen strašću za preciznim zanatima i znanjima, divljenjem za umješnost umjetnika, autentičnošću susreta i iskrenošću emocija - izjavio je peti kućni parfumer Thierry Wasser.

 1280px Guerlain FicheProduit video 0


1. Znamo od kuda dolazi svaki sastojak mirisa - našeg jasmina, naše sandalovine, naše lavande i naše vanilije, zato što kupujemo od ljudi s kojima već dugo radimo. Sandalovinu nabavljamo u Australiji, lavanda raste na nadmorskoj visini od 1,300 metara u provansalskoj Drôme regiji, Sambac jasmin je iz južne Indije, vanilija iz Papue Nove Gvineje. Upravo oni, naši suradnici, lokalni ljudi, ove sastojke uzgajaju, beru, ekstrahiraju i destiliraju.

1280px Guerlain FicheProduit video 0

2. Još od vremena Aimé Guerlaina, koji je osobno putovao u Rusiju krajem 19. stoljeća u potrazi za svojim ekstraktima breze i kože, naša se mreža desetljećima gradila na bazi povjerenja. Upravo zato svaka od naših sirovina posjeduje emocionalnu dimenziju koja se izražava i otkriva svoju pravu prirodu kada je obrađena s našim vrijednostima na pameti – Thierry Wasser.

1280px Guerlain FicheProduit video 0

 

3 Tahićanska vanilija je polazna točka kompozicije Mon Guerlain, omiljen sastojak neodjeljiv od mnogih Guerlainovih veličanstvenih uradaka također prisutna u Shalimaru, Habit Rouge-u i Jicky-ju. Carla lavender - usprkos njenim klasičnim muževnim atributima u parfumeriji, spaja se sa senzualnom i misterioznom vanilijom s Tahitija. Sambac jasmin ubran je u svitanje, povezuje vaniliju s lavandom. Sandalovina izražava unutarnje bogatstvo mirisa i nijanse ženstvenosti.


“Ovaj novi akord poziva nas da pođemo dalje od podjele neodređenosti muškog i ženskog, zato jer radi na ujedinjavanju spolova. To je ono što Guerlainu daje njegovu snagu i suvremenost,” objašnjava  Delphine Jelk, koja je sudjelovala u procesu stvaranja ovog mirisa.

 

 1280px Guerlain FicheProduit video 0


Angelina Jolie - “Miris je je najintenzivniji oblik sjećanja... Na svoj način, to je nevidljiva odjeća, igra koja sakriva ali i otkriva.”

 

1280px Guerlain FicheProduit video 0
Nataša Katanec, brand manager za Guerlain Hrvatska i Petra Kurtela

guerlain121

Iva Šulentić, Marija Borić i Vanda Winter

1280px Guerlain FicheProduit video 01280px Guerlain FicheProduit video 0

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location