Username *
Password *
Remember Me

Narukvica EcoHero glavni je akter prikupljanja sredstava kroz globalnu kampanju za zaštitu okoliša, koja osigurava pošumljavanje ugroženih prašuma Južne Amerike i Indonezije.

da

Prihod od prodaje ove posebno dizajnirane narukvice po cijeni od 40 kuna namijenjen je Avonovom fondu Hello Green Tomorrow koji će donacije ravnomjerno rasporediti organizaciji The Nature Conservancy za obnavljanje Atlantske šume u Brazilu i Svjetskom fondu za zaštitu prirode koji pomaže obnovi indonezijskih šuma na Borneu i Sumatri.

U samo dvije godine ovom je inicijativom, orijentiranom obnovi prašuma, najvećih staništa biološke raznolikosti, prikupljeno više od 3,5 milijuna dolara za obnovu tisuća hektara ugroženih šuma koje pomažu čišćenju zraka od zagađenja i ublažavaju klimatske promjene, te tako služe kao svojevrsna pluća Zemlje.

„Uz pomoć Avona, zabilježili smo značajan napredak u obnovi brazilske Atlantske šume, jedne od najugroženijih te biološki najraznovrsnijih na svijetu“, izjavio je Mark Tereck, predsjednik organizacije The Nature Conservancy. „Atlantska šuma je dom tisuća biljnih i životinjskih vrsta od kojih brojne ne postoje nigdje drugdje na svijetu, te je izvor pitke vode za 70 posto stanovništva u Brazilu – kako za buduće naraštaje stanovnika, tako i za prirodu.“

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Volim Avon, a još više njegovu humanitarnu osviješenost!

 
This comment was minimized by the moderator on the site

bravo avon!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location