Username *
Password *
Remember Me

Nakon diplome na londonskom St. Martinsu, 1994 – e godine, Williamson je dobio svoj prvi posao: u kući Marni. U to je vrijeme radio i za britanske Monsoon i Accessorize, no suradnja s talijanskom kućom njemu je posebno dobro „legla“. Williamson je oduvijek bio zaljubljen u uzorke, apstraktne i začudne, upadljive i inspirativne, pa je njegov razvoj kao modnog dizajnera išao u pravom smjeru.

Nova resort kolekcija inspirana je radovima dizajnerice interijera Judith Seng i umjetnika Mata Collishawa. Naravno, prepuna je printa, floralnih i drugih apstraktnih motiva, ali i finih laganih nijansi i linija.

Boja lavande, limuna i koralja njegov su prijedlog, na izuzetno ženstvenim i praktičnim krojevima – prava je to kolekcija za ljetne trenutke, za momente kad je kombiniranje odjevnih oblika čisti užitak.

Za večer predlaže nešto smionije kreacije, ukrašene Swarovski kristalima, resicama i perjem.

matthew-williamson2matthew-williamson1matthew-williamson3matthew-williamson4matthew-williamson5matthew-williamson6matthew-williamson7matthew-williamson8matthew-williamson9matthew-williamson10matthew-williamson11matthew-williamson12matthew-williamson13matthew-williamson14matthew-williamson15matthew-williamson16matthew-williamson17matthew-williamson18matthew-williamson19matthew-williamson20matthew-williamson21matthew-williamson22matthew-williamson23matthew-williamson24matthew-williamson25matthew-williamson26matthew-williamson27matthew-williamson28matthew-williamson29matthew-williamson30matthew-williamson31matthew-williamson32matthew-williamson33matthew-williamson34matthew-williamson35matthew-williamson36

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location