Username *
Password *
Remember Me

Bliži nam se ljeto i najbolji je trenutak da svoju kosu pripremite za suhe i vruće dane. Ono što tijekom ljeta treba vašoj kosi je hidratizacija. Suhi zrak u kombinaciji sa soli vašu kosu ispija te crpi svu njenu vlagu. Veća doza hidratizacije potrebnija je tretiranim kosama iako se sve kose isušuju, čak i one najzdravije.

Savjetuje: Ana Kuštre @ ANEL

Anna Ewers Vogue Paris May 2017 Editorial04
Ana Ewers @ Vogue Paris / foto Alasdair McLellan / styling Aleksandra Woroniecka


Njega tijekom pranja kose prva je i najvažnija stvar. Jednom tjedno napravite kupke, to je proces njege u više sljedova. Odabir kupke odredit će vaš frizer, svaka je kosa drugačija, stoga njegu biramo ovisno o tipu kose.

Za pranje kose kod kuće, predlažem da nabavite kvalitetne preparate i posvetite se tretmanu. Njege nikada dosta, a posebno pred ljeto. Svaki preparat ima svoje djelovanje tako da čitanje uputa nije bez razloga na ambalaži, nećete pogriješiti ako njegujuća sredstva dužite duže na kosi, ali svakako ne manje od navedenog.

Ako koristite kvalitetnu njegu slobodno kosu bojite kao prije, njega će joj dati potrebne sastojke koji će štititi i bojanu kosu. Redovito šišajte svoju kosu a prije odlaska na more obavezno je srediti vrhove i obnoviti boju.

Nakon tretmana punog njege svakodnevno na kosu nanosite suha ulja argana i makadamije, daju kosi posebnu zaštitu i prekrasan sjajan izgled.

Anna Ewers Vogue Paris May 2017 Editorial04Anna Ewers Vogue Paris May 2017 Editorial04