Username *
Password *
Remember Me

Scholl je sinonim za udobnu i zdravu obuću koja je biomehanički projektirana što potvrđuje i certifikat o kvaliteti. Protukliznost, stabilnost, prilagodljivost i trajnost samo su neke od značajka koje ovu obuću čine drugačijom. Scholl također karakterizira stalno nastojanje za unaprjeđenjem kako bi vaša stopala uživala najbolju kvalitetu.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

61357473 scholl

Šarene Scholl Sun papuče karakterizira PVC materijal i Biomechanics tehnologija koja omogućava ljudima s prekomjernom pronacijom da zadrže pravilan položaj stopala, smanjuju bol u stopalima, pomažu pri liječenju plantarnog fascitisa i hallux valgus-a . Anatomski su oblikovane te je površina potplata dizajnirana tako da smanjuje mogućnost da noge klize, što ih čine idealnim ljetnim modelom za odlazak na plažu ili bazen.


Scholl Spikey miks je udobnosti i originalnog, modernog izgleda. Scholl Spikey karakterizira Bioprint tehnologija koja sprječava i umanjuje bolove u koljenima nastale zbog nepravilnog držanja, testirana je za sprječavanje/korekciju pomaka donjih ekstremiteta nastalog zbog prekomjerne pronacije te potiče pravilan hod i pravilno držanje stopala . Model karakterizira svjež i kolorističan stil, lagane su i fleksibilne , gornjišta veselih boja te gumene točke na potplatu zbog kojih su protuklizne.

Scholl je veliki rast doživo u šezdesetima: Pescura sandale razvijene su uz pomoć anatomski dizajnirane tabanice od bukve, te svakim korakom pomažu oblikovati noge. Brzo su postigle međunarodni uspjeh kad su ih počele nositi slavne osobe poput modela Twiggy i Jean Shrimpton – i pretvorile ih u poznatu ikonu stila i udobnosti.

61357473 scholl

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location