Username *
Password *
Remember Me

 

Predlažem da započnete nanošenjem najtamnije boje bronzera uzduž jagodica prema korijenu kose. Možete aplicirati tanki sloj za laganije konturiranje ili dodavati slojeve ovisno koliko želite naglasiti i definirati konture vašeg lica. Za dodatno naglašavanje koristite highlighter na jagodičnim kostima, ispod obrva, po sredini brade, iznad usnica i po sredini nosa. Dodajte malo rumenila na same jagodice ili bronzera ukoliko želite više zlatni izgled - Yves Hajjar, prošli tjedan u Martimexu na predstavljanju nove E.Arden kolekcije Tropical Escape.

 EA Tropical potezi kistomproizvodi cr

Inspirirana jakim i sjajnim bojama tropa, kolekcija nudi bronzer, highlighter, puder za konturiranje, rumenilo... sve u jednom. Za usne tu su rumenila sočnih crvenih i tozih tonova.
Pet dragocjenih ulja u formuli Sheer kiss lip oil imaju antioksidativna svojstva s anti-age efektom.

EA Yves Hajjar
Yves Hajjar, slavni vizažist predstavio je Elizabeth Arden look

EA Tropical potezi kistomproizvodi cr

 

Misslyn donosi novu kolekciju Bloger Style: zvijezde kolekcije su shaping queen blush i highlight stick te strobing paleta. Multipraktični proizvodi hit su sezone, praktični su i obično nose nekoliko različitih tekstura.

Svi proizvodi Misslyn looka su dermatološki ispitani i preporučuju se i ženama sa osjetljivom kožom,  a u novoj kolekciji mogu se pronaći i nove boje lakova za nokte.

 

 

EA Tropical potezi kistomproizvodi cr

EA Tropical potezi kistomproizvodi crEA Tropical potezi kistomproizvodi crEA Tropical potezi kistomproizvodi cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location