Username *
Password *
Remember Me

Ljeto. Ta kratka, ali čudesna riječ koja evocira djetinjstvo, odrastanje uz šum mora, ljetne ljubavi, kratke i lude avanture, uspomene koje se pamte godinama... Na jedno takvo putovanje preksinoć je u divnom vrtu, iza poznatog zagrebačkog studija Etra, ljubiteljice ljetnog štiva, fashion i beauty blogerice i ostale goste poveo iskusni glumac Edvin Liverić.

222

Na druženju „Sjaj u travi“, sa šampanjcem u rukama i uspomenama u mislima, na kariranim dekicama i jastucima (i u fifties & sixties retro stylingu!), publika je doživjela emocije iz romana naših spisateljica, „Bio jednom kraj“ Aleksandre Orlić i "Naročito ljeti" Ankice Tomić (u izdanju VBZ-a).

Aleksandra je opisala doživljaje ljubavnih avantura, optimistične početke, zapetljane sredine i lude prekide, a Ankica odrastanje u morskim predjelima i one nezaboravne momente koji uistinu definiraju pojam „dugo toplo ljeto“.

P7070001
   Helena Faith Fry, Andrea Bunch of Girls i Ana Maybe's New Start u studiu za kosu Etra

Nakon iskrenog pljeska Edvinu, brbljanje je krenulo samo od sebe... Priče nije nedostajalo, a ni limunade, za koju su se pobrinule Ana Maybe's New Start, Maja Add to love i Jelena Vanila Sky's Fashion Obsession. Hvala im!

U prekrasnom, zelenom ambijentu, društvu su se pridružili i autorica jednog od romana, Aleksandra Orlić, te poznata balerina Edina Pličanić, ali i glumac Damir Markovina.

Zvijezde su te večeri bila i tri Avonova predivna proizvoda: legendarne Glow Bronzing pearls za lice, sjajilo za usne Glazewear sparkle i sjenilo za oči Precision glimmer powder. Jer, što ItGirls rade ljeti, osim što čitaju cool literaturu? Izgledaju kao brončane božice! A uz spomenute proizvode to je lako u samo par poteza. Doslovno. 

U galeriji možete pogledati kako nam je bilo, ali i beauty poslastice koje vam toplo preporučamo jer su odlične!

P7070009P7070019P7070045P7070078
Ana Psycho Couture u lovu na dobar kadar i Andrea Bunch of girls u lovu na uspomene

P7070046P7070083P7070086
Ljetna uživancija & retro styling: Maja Add to love

P7070099 cr
Primabalerina Edina Pličanić, glumac Edvin Liverić, vlasnica studija Etra Petra Granić i spisateljica Aleksandra Orlić

P7070096
Edvin i Petra s preslatkima Tango (sin) i Tibet (mama)

P7070101
Retro cure sad su spremne za more
!

edvin1edvin2edvin3edvin4
Što je glumac bez ekspresije? Edvin u umjetničkom zanosu


A sada. Nezaobilazne "sitnice" iz Avona koje s lakoćom otkrivaju sunce na vašem licu: Glow Bronzing pearls, sjajilo za usne Glazewear sparkle i sjenilo za oči Precision glimmer powder...

avonglowavonsjajiloavonsjenila


... i romani koji će vas osvojiti na prvu stranicu: „Bio jednom kraj“ Aleksandre Orlić i "Naročito ljeti" Ankice Tomić. Nasmijat ćete se, oduševiti, prisjetiti i dobro zabaviti!

biojednomkrajtomic


A što vam Petra Granić, vlasnica studija Etra, preporuča za njegu kose ne samo ljeti, već i tijekom cijele godine? Kozmetiku Biolage koja sadrži najkvalitetnije prirodne sastojke i prilagođena je svakom tipu kose.

Želite savršenu i jednostavnu frizuru koju ćete s lakoćom održavati iz dana u dan? Želite styling i boju kose u skladu s vašim stilom odijevanja i života? Odgovor se krije u studiju Etra, na zagrebačkoj Novoj vesi 7. To je mjesto gdje vaša kosa dobiva individualni pristup, gdje je frizura odraz vaše osobnosti i kreativnosti, te je uvijek praktična i nosiva, tijekom cijeloga dana.

Studio Etra za njegu kose postoji već sedam godina i jedan je od najkvalitetnijih u Zagrebu. 

biolage after 1200px cr


Veliko hvala AVON-u, VBZ-u, Studiu Etra i Biolage-u na beskrajno krasnoj podršci prilikom organiziranja ovog druženja!

Komentari (5)

This comment was minimized by the moderator on the site

krasan post, ne sumnjam da je i druženje bilo takvo *.*

 
This comment was minimized by the moderator on the site

moja frizerka

 
This comment was minimized by the moderator on the site

srce mi nije ostalo pa evo opet

 
This comment was minimized by the moderator on the site

krasan ambijent

 
This comment was minimized by the moderator on the site

baš vam je lijepo bilo

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location