Username *
Password *
Remember Me

Plaža, sunce i more... a vaša djevojčica želi biti uredna i s frizurom? Predlažem par ideja koje je lako kreirati i održavati. Kad smo na moru, većina klinaca ima mokru kosu tijekom cijelog dana, a ako je duga, lijepi se po licu, leđima i ramenima. Ne zaboravite - prije dolaska na plažu kosu zaštitite hranjivim uljima kako bi ostala zdrava od velikog utjecaja soli i izlaganja suncu. U svoju torbu za plažu svakako uvrstite četku, šarene gumice i špangice.

Ima ideju: Ana Kuštre @ ANEL

riverisland 784321 cr


Donosimo vam par kombinacija za savršenu frizuru za naše najmlađe. Uvijek zanimljive pletenice idealne su za plažu, kosa je skupljena i otvara lice vašeg djeteta. Osim klasične, idealne su riblje kosti koje možete plesti u svim smjerovima. Podijelite kosu na sredinu i ispletite sa svake strane po jednu pletenicu. Kada se kosa posuši i pletenica rasplete vaša mala djevojčica dobiva idealnu frizuru za večernju šetnju gradom.

riverisland 784321 cr


Visoki i zalizani rep, najjednostavnija je i vječno nosiva frizura za velike i male. Možete ostaviti da kosa iz repa slobodno pada ili ju ispletite u pletenicu.
Balerina punđe po meni su najslađe frizure za djevojčice. Svežite kosu u visoki rep, a ostatak motajte u  oko cijele gumice. Kad ste zamotali cijelu kosu učvrstite ju ukosnicama.
Na plaži prakticirajte frizure koje oslobađaju lice, čelo, ramena i vrat. Vaše će dijete biti slobodnije za igru, a i ravnomjerno će dobiti boju.
Ako se izlažete velikom suncu zaštitite kosu i frizuru raznim šeširima, šiltericama ili super nosivim maramama.

Foto: River Island, prshots

 riverisland 784321 crriverisland 784321 cr

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location