Username *
Password *
Remember Me

Ako ste se zasitili prirodnih i nježnih tonova, pozivam vas da uplovite u Geode svijet. Poznat kao sferični komad stijene okružen mineralnim kristalima, inspirativan je i prepun zanimljivih, posebnih nijansi. Njegov impozantan spektar tonova, koji podsjeća na pogled na svemirsku maglicu i neku novu galaksiju, inspiracija nam je za novi Geode trend bojanja kose.

Komentira: Ana Kuštre @ Anel frizerski salon

geode hai4


U tehnici koristimo tri nijanse jedne osnovne boje. Korijen ostaje taman kako bi nam dao potrebnu dubinu, sredinu više naglašavamo dok vrhovi kose imaju neku malo drugačiju nijansu. Ovaj je stil najtraženiji u ljubičastim i crvenim pigmentima koji stvaraju predivan balans tonova.

Za one nježnije tu su svijetli pastelni tonovi koje kombiniramo s blond nijansama. Iako je ova tehnika predviđena za one hrabre i ljubitelje kolorizma, ponekad je radimo i s prirodnijim tonovima kose kao što je smeđa s kombinacijom zlatne i bijele.


Kod izrade Geode pramenova potrebno je kosu tretirati izbjeljivačima kako bi kosom zavladali intenzivni, pastelni i ludi tonovi. Ako se odlučite na ovaj korak, svakako koristite keratinski izbjeljivač kako bi kosa ostala sačuvana. Nakon izrade nahranite svoju kosu hranjivim i hidratantnim preparatima da bi kosa bila sjajna, a boja postojana.

 

 geode hai4geode hai4geode hai4geode hai4geode hai4geode hai4

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location