Username *
Password *
Remember Me

Svijet boja seli se na kosu u najkreativnijem izdanju -  L'Oréal Paris predstavio je Colorista boje koje omogućavaju nesputanu igru i kombinaciju nijansi. Od pastela do jarkih tonova, svi su tu, neodoljivi i čarobni! Dolaze u više varijanti: kao sprejevi, washouts i klasične boje.

 

 1

Dvadeset pet odabranih ljudi kreiralo je dvadeset pet moćnih nijansi, koje su stigle direktno sa Pinterest-a i dobile imena po stvarnim hashtag-ovima koje koriste djevojke na društvenim mrežama (#mermaid, #unicorn, #rainbow). Millenials generacija ne prestaje eksperimentirati – na njihovim kosama boje su iz klasičnih prešle na potpuno neočekivane i nesvakidašnje nijanse, od nježne roze, preko mistične plave, do očaravajuće ljubičaste - objavio je L'Oréal Paris. 

 1

COLORISTA je nova generacija palete boja za kosu, “rođena” na društvenim mrežama, inspirirana i kreirana u suradnji s najutjecajnijim predstavnicima digitalnog svijeta, i konačno dostupna i na našem tržištu. Ovo je prvi L’Oréal Paris brand koji je nastao osluškivanjem društvenih mreža i platformi.
Cijena: 44,90 kn

111111111

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location