Username *
Password *
Remember Me

Kako svaka smjena sezone iz toplije u hladniju predstavlja i seobu boja - one jake idu na jug, a nama ostaju blijede, tamne i mračne - tako će se desiti i ove sezone, kažu veliki modni prognostičari. Naravno, svi znamo da to nije ništa loše, ionako ćemo se predozirati raznim moćnim nijansama, pa će nam te diskretnije doći kao melem.

asos3

Jesenski Asosov lookbook zbroj je svih tih „pravila“, ali i brojnih stilova, uzoraka, kombinacija. No, da ne bi bilo zabune i previše petljanja, složili su cijelu priču u četiri linije: Girls’ World, Nowhere Girl, Baroque i Woodlands. Radi se o retro inspiraciji, military komadima, posebnim detaljima i printevima prirodnih boja.

Ne nužno tim redom, no sve ćemo ih voljeti sljedeće sezone! Eh da, još jedna mala modna vijest: peplum se i dalje drži. I to stabilno. Pojavljuje se na dnevnim i večernjim komadima, na haljinama, suknjama, košuljama. Hlače dolaze u više oblika, s naglaskom na širije i udobnije.

Military je snažan, ali nekako pojednostavljen, nije toliko doslovno citiran kao „original“, a očita je i veća ponuda košulja. One su također u ulozi minimalizma. Jesensko čišćenje, tako nekako...

asos1asos2asos4asos5asos6asos7asos8asos9asos10asos12asos13asos14asos15asos16asos17asos18asos19asos20asos21asos22asos23asos24asos25asos26asos27asos28asos29asos30asos31asos32asos33asos34asos111

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

sviđa mi se samo crvena haljina bez leđa. a ostalo... :/

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location