Username *
Password *
Remember Me

Lepršavi komadi ključ su ljetne garderobe, otkrivaju novim kolekcijama naši brendovi LINK i KRIE design: Ogi i Zoran (LINK) predstavili su ideje za ljeto 2018., a Kristina Burja imala je reviju cruise haljina u Falkensteiner Hotel &Spa Iadera resortu. Radi se o volumenu koji daje slobodu kretanja... i dok neke kreacije vole more i plažu, druge su više urbane i krojene kako bi pružile svakodnevnu lakoću nošenja.

 

3

Nova kolekcija odiše minimalističkom elegancijom, a sadrži bazične komade ravnih linija poput voluminoznih jakni, prsluka, oversized majica i hlača koje izgledom podsjećaju na dimije. Printevi su napravljeni na temelju dizajnerskih fotografija koje su kasnije grafički obrađene – objavio je LINK čija će kolekcija za proljeće/ljeto 2018. biti predstavljena na prestižnim modnim sajmovima u Düsseldorfu, New Yorku, Las Vegasu, Los Angelesu i Moskvi.

 

3

Već treću godinu u predivnom Falkensteiner Hotelu &Spa Iadera predstavljam svoju resort kolekciju inspiriranu arhitekturom i  ljepotom naše obale koja je definitivno najljepša na svijetu. Ove godine u potpunosti sam dizajn prilagodila ambijentu i ženi koja voli odmor provesti u mirnom okruženju koji podržava hedonizam, neopterećena svakodnevicom i prepuštena melankoliji uživanja na odmoru i životu - izjavila je Kristina Burja a.k.a. Krie Design.

 

 333

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location