Username *
Password *
Remember Me

Nisu svi na odmoru – neki od naših dizajnera javili su se s novim projektima: nakit Lana and love donosi nam one lagane, nenametljive detalje s decentnim ukrasima, dok dizajnerica Mirna Mihoković @ Candybalism predlaže lepršave tribal haljine.

 Lana and Love 7
Lana and love


Lana and love nakit kreira Lana Klipa – od materijala koristi srebro, zlato, bisere, poludrago kamenje i kristale. Slatki detalji donose niz motiva kao što su zvijezde i geometrijski oblici, lako se nose zajedno i kombiniraju s drugim nakitom, dimenzije su smirene, diskretne. Fotke je radio Marko Petrović, model je Rita Rumora, nokte je radio salon Manos by Ivana, kosu LaRita studio.

 

Lana and Love 7
Candybalism 

Mirna Mihoković, autorica brenda Candybalism, donosi ljetne haljine inspirirane Starom Grčkom, ime kolekcije je Elysian. Radi se o kreacijama od pamuka, viskoze, svile i kože, na kojima se suprotstavljaju nježne pastelne i jače, boje karakteristične za tribal look. Styling su upotpunili kožni remen-detalji brenda Ayelen i nakit JunkJewellery. Make-up potpisuje Kasandra Draganić, fotke Zvonimir Ferina, a model je Adela Klobučar (FOX Models Croatia).

 

Lana and Love 7

Lana and love

Lana and Love 7
Candybalism

Lana and Love 7
Lana and love

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location