Username *
Password *
Remember Me

Giorgio Armani Beauty predstavio je danas nove ljepote: - Ecstasy Shine je puno više od balzama u boji – to je krema za usne idealna za svakodnevno nanošenje. Nije masna i ne lijepi se, a usne obavija ultra sjajnim finišem. Hidratizira usne te ih istovremeno boji u delikatne nijanse, koje se mogu pojačati po želji – istaknula je Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani.

 

 Giorgio Armani Ecstasy Shine Lip Cream 1


Zahvaljujući inovativnoj tehnici tzv. top-fillinga, formula se topi u dodiru s usnama. Spajanjem tekućih pigmenata i emolijentnih ulja s česticama koje odražavaju svjetlost, stručnjaci u laboratorijima Giorgio Armani Beauty stvorili su ugodnu teksturu za osmosatnu hidrataciju. Ruž je upola mekši od klasičnog ruža za usne.


Paleta se sastoji od sjajnih nude i neutralnih nijansi (Smile i Play), pop tonova vibrantne koraljne, narančasto-crvene i ružičaste (Desire, Maharajah i legendarna Armanijeva Rouge 400) te raskošnog trija boje šljive.


Ruž dolazi u 18 nijansi, cijena je 286 kn, u odabranim Douglas parfumerijama.

 

Giorgio Armani Ecstasy Shine Lip Cream 1 Giorgio Armani Ecstasy Shine Lip Cream 1Giorgio Armani Ecstasy Shine Lip Cream 1Giorgio Armani Ecstasy Shine Lip Cream 1Giorgio Armani Ecstasy Shine Lip Cream 1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location