Username *
Password *
Remember Me

Iako su još jako mali, dobro znaju što se nosi i kako žele izgledati. To su naši mali frajeri, skloni favoriziranju nogometaša, glumaca, pjevača... Najčešća muška frizura klasična je i kratka, no to ne znači i da je obavezna. Dozvolite svom sinu da nosi frizure po najnovijim trendovima. Danas su jako nosive duže kose, da bi frizura bila dobra poželjno je da je kosa gusta kako bi lijepo izgledala. Repovi, punđe i pletenice također su dobrodošle!

Ana @ sminkofriz

next 727853
Next


I nogometaši su im modne ikone – još uvijek neki klinci vole sa strane obrijano, s dužom sredinom, to je najčešća frizura sportaša sa zelenih terena. Kod klasično kratkih frizura naglašavamo jednu stranu izbrijavanjem, pa se možemo poigrati crtama ili sličnim motivima.

Sve frizure koje danas nose dječaci možemo obrađivati i stilizirati. Ako je kosa vašeg sina jaka i gusta koristite masnije preparate, paste, vosak ili ulje. Što je kosa tanja i rjeđa zahtjeva i jače stiliziranje, gelovi ili gume bit će idealne. Kako ne biste svakodnevno koristili preparate za kosu svakoga jutra, rukama nanesite malo vode i aktivirat ćete preparat koji je već na kosi.

 

next 727853

Next

next 727853

River Island

next 727853
River Island