Username *
Password *
Remember Me

Već danimo okruženi smo velikom koncentracijom vlage koja, budimo realni, u sekundi može uništiti svaku frizuru. Kako vam se to ne bi konstantno dešavalo, upoznat ću vas s nekim trikovima za preživljavanje frizure usred vlage.

Predlaže: Ana Kuštre @ ANEL

casual bun casual chique
Lindsey @ L'Officiel Swiss


1 Vlaga napada svaku kosu, a najviše djeluje na isušenu (koju ima većina nas). Dakle, kad je kosa dehidrirana, frizura će tijekom kišnih dana biti teže održiva. 

2 Napravite štit koji odbija vlagu: koristite preparate sa silikonom. Predlažem da ovih dana, možda tijekom vikenda, kod kuće napravite kompletan silikonski tretman sa šamponom, regeneratorom i maskom za kosu. Taj ritual dat će kosi dodatnu zaštitu.

3 Ako će biti vlažan dan, na kosu prije izlaska ujutro kad god, stavite malo silikona ili ulja. Ovako nahranjena las lakše će podnijeti kišno vrijeme.

4 Da biste zaštitili kosu, koristite mlaku vodu tijekom pranja, a zadnje ispiranje završite s hladnim mlazom.

5 Kod obrađivanja kose nanesite na nju gel ili pjenu, prije sušenja preparat dobro počešljajte kako bi ušao ravnomjerno u svaku vlas. Frizure fiksirajte blagim lakom za kosu.


Kada je prognoza loša, predlažem frizure koje vlaga ne može uništiti. Idealne frizure za vlagu su pletenice, visoki ili niski rep i sve čvrsto podignute frizure. Danas jako nosivi šeširi i marame zaštiti će sve isfrizirane i puštene frizure.

 casual bun casual chiquecasual bun casual chique

Caroline @ Vogue US

casual bun casual chiquecasual bun casual chique

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location