Username *
Password *
Remember Me

Parfumerija Martimex predstavila je sinoć, u parfumeriji na trgu bana Jelačića, još jednu luksuznu niche poslasticu: kreaciju parfemskog brenda Maison Francis Kurkdjian, miris Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum.

martimex
Mirise je prezentirala Karolina Hein, predstavnica kuće Maison Francis Kurkdjian


- Veliki umjetnik i kreativac Francis Kurkdjian želio je stvoriti orijentalno-cvjetni miris koji se na koži stapa kao topla, kremasta ambra i cvjetno-drvenasti povjetarac. A tu je mirisnu poeziju ulio, ni više ni manje, u neobičnu bočicu od puhanog stakla, koja nastaje spajanjem triju elementa: minerala, vatre i zanatskog umijeća. Uz dodatak 24-karatnog zlata i oznaku od 540 stupnjeva, temperaturu pri kojoj bijeli kristal postaje crven, dajući bočici vatreno crvenu boju. Namijenjen ženama i muškarcima, Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum osvaja gorkim marokanskim bademom i šafranom u gornjim notama, u srcu su egipatski jasmin i cedar, dok bazu čine mošus, drvenaste note i ambra – ispričala je Karolina. Miris dolazi kao EDP i ekstrakt.

martimex
Jelena Perčin


Francis Kurkdjian, Francuz armenskih korijena, jedan je od najdarovitijih parfumera današnjice koji je već kao 25-godišnjak stvorio svoj prvi miris La Male za Jeana Paula Gaultiera. Od tada, kreirao je i desetke mirisa kao što su Armani Mania Giorgia Armanija, Diorov Cologne Blanche, Guerlainov Rose Barbare, linija MDCI parfema - Rose de Siwa i Promesse de l'Aube, F by Ferragamo, Narciso Rodriguez For Him, Elie Saab i brojni drugi.

 

martimex

Amar Bukvić, Dubravko Šimenc, Jelena Perčin, Veljko Marton i Miroslav Ćiro Blažević

martimexmartimexmartimexmartimex

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location