Username *
Password *
Remember Me

Jedna od najvećih dilema u frizerskim salonima je - odrezati šiške ili ne? Uvijek nosive i savršen dodatak svakoj frizuri, ovih dana svi ih žele! Trendovi frizura se vrte, hit je ravno, pa malo valovito, pa opet šiške... Da, one su zanimljiv dodatak svakoj frizuri, bitno je izabrati prave. Naime, šiške šišamo prema obliku lica i teksturi kose. One vizualno manipuliraju licem, suzuju ga ili proširuju ili čak izdužuju.

Šiša: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

 lisa eldridge teen vogue

Kod tankih i ravnih kosa primijenite duboke šiške, vizualno će popuniti kosu i dati joj veći volumen nego prije.

Kod guste i valovite kose pripremite se na svakodnevnu borbu sa njima. Prekrasne su i bogate ali zato zahtijevaju pažnju i česta oblikovanja četkom.

Kod jako frčkave kose bolje ih je ne šišati a ako ih ipak odlučite odrezati, pazite - moraju biti jako duge.

 lisa eldridge teen vogueKratka kosa voli svaki oblik šiški, a najčešće one rade kompletnu frizuru. Nose se na čelu ravno ili na stranu, podignute u irokezu ili skroz razbarušene.

Kod dugih kosa super su opcija kada je ona podignuta u običan rep ili punđu, tada neka ležerno ili strogo ravno padaju na čelo.

Šiške mijenjaju cijelu frizuru i daju joj onaj poseban touch, u hladnim danima super su dodatak šeširima i kapama zato ne razmišljajte puno, ova zima je stvorena za njih!

  lisa eldridge teen vogue

 lisa eldridge teen vogue lisa eldridge teen vogue lisa eldridge teen vogue