Username *
Password *
Remember Me

Sigurno ste barem jednom bile u fazi puštanja kose, svi znamo da to nije lako: to su oni momenti kad nas spašavaju - ekstenzije. I sama sam ih imala puno puta, definitivno su super stvar... lijepa, gusta i duga kosa san je mnogih žena, a na ovaj način taj san je ostvariv!

Predlaže: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

Andreea Diaconu Model11
Andreea Diaconu / Unconditional Magazine / foto: Alexandra Nataf / styling: Ilona Hamer


Ako se odlučite staviti keratinske ekstenzije, budite spremne na sve korake održavanja.
1. Kao prvo trebate imati stručnjaka koji će vam postaviti ekstenzije i odrediti nijansu koja će se stopiti s nijansom vaše kose, kako bi sve skupa izgledalo prirodno.
2. Kosu predlažem da perete svaki put u salonu!
3. Svakodnevno se trebate češljati temeljito i po više puta.
4. Korištenje neke njege, sprejeva i slično, i to svakodnevno je obavezno, jer na glavi je više od 100 čvorića koji zahtijevaju pažnju!

 

Andreea Diaconu Model11

Ako niste spremne za taj proces, tu su praktične ekstenzije na češljić – idealne za jednodnevni event. Mogu se kupiti kao pojedini veliki i mali umetci. Ove ekstenzije će vam u jednom potezu dati super gustoću i dužinu, a možete ih skidati i stavljati kada vi to želite.

Gusti pramenovi, skupljeni u dugačak rep, s ovim ekstenzijama u kombinaciji, daju odličnu varijantu za one koje vole podignute frizure, no prirodna kosa nije toliko gusta.

Tu su i ekstenzije na mikro-ring, slične su keratinskim samo što se skidaju i stavljaju više puta.

Ako želite isprobati kako izgledate sa šiškama, a niste ziher za šišanje, kupite kratke ekstenzije na češljiću i isprobajte sve varijante!

Opcija je puno, a vi odlučite želite li svakodnevnu obavezu duge kose ili više volite igranje raznim dužinama i nijansama.

 Andreea Diaconu Model11

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location