Username *
Password *
Remember Me

 

Ivana je jedna od onih koja na svijet odijevanja gleda kroz forme, oblike i teksture, ponajprije crne, nju ne zanimaju uvriježeni muški i ženski postulati. Štoviše, uspješno zaobilazi te očekivane stilske podjele, koje uostalom i čitav modni svijet posljednjih par godina snažno negira i pritom donosi jedan novi art-odijevanja. Ivana danas predstavlja kampanju za frišku kolekciju Diferit. Taj diferit je drugačiji, no opet jednak je u vizualima za oba spola: ravnopravni su, i ona i on nose iste forme, slobodne, oslobađajuće, voluminozne i jednostavne. Sve skupa podcrtano je minimalističkim detaljem, remenom na kojemu je, u maniri devedesetih, istaknuto autoričino ime. Ovaj retro štih podsjeća i na grunge, a još doslovnije interpretira ga beanie kapica: simpatična Leonarda Zeba (Talia model) časti nas dobrim raspoloženjem. Njega glumi Sandro Stanojević (IM Studio models).

 

ivana janjic1

Make-up je radio Saša Joković, asistent mu je bio Marko Tolić. Kosu su slagali Mario Mesarić i Ivana Špicer (ZGAT Academy).

ivana janjic1ivana janjic1ivana janjic1ivana janjic1ivana janjic1ivana janjic1ivana janjic1ivana janjic1 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.