A'marie @ webshop

  Modna dizajnerica Anamarija Brkić ima online novost: od jučer na njezinoj web adresi možete obaviti kupovinu kao u dućanu, objavljeno je sinoć na prezentaciji u zagrebačkoj Gundulićevoj 19. Svijet pastela, naglašen transparentnim i perforiranim tkaninama definiran je kroz jednostavne haljine, tunike, košulje, majice i duge prsluke koji se nose na više načina.

   

  amarie4

   

  - Bit svake moje kolekcije je multifunkcionalnost, ističe autorica - a tu su i uvijek prisutne svila i umjetne tkanine, poput alcantare koja podsjeća na brušenu kožu. Obično obilazim sajmove s tkaninama, u potrazi za posebnim teksturama koje onda tvore minimalističke kreacije koje je lako nadograditi u osobnom stilu. Posebne su kreacije i one u scuba stilu, koje imitiraju surferske teksture, no s reljefnim motivima stiliziranog cvijeća - .  

   

  amarie

   Anamarija Brkić sinoć na prezentaciji u svom dućanu - Gundulićeva 19, Zagreb

   

  U dućanu A'marie možete naći bijele, bež i tamno plave kreacije s naglaskom na lakoću održavanja i nošenja. Njezin rad vole i nove brojne zvijezde poput Nevene Rendeli, Jelene Veljače, Kristine Bradač i Anite Dujić, koje su sinoć skoknule u A'marie dućan na macaronse i čašu šampanjca, kako bi zajedno s dizajnericom proslavile novitete i novosti.

   

  amarie2

   

  anita
  Anita Dujić

  jelena
  Jelena Veljača

  NEVENA
  Nevena Rendeli

   

  amarie3