ACCESSORIES_info // zašto je BUCKET HAT trenutno moj najbolji style BOOST?

  Znaš ono kad imaš neki predobar remen, tenisice u kojima se osjećaš genijalno ili neku treću stvar koja ti daje stylish energiju u svakoj kombinaciji? I to onako doslovno, bolje se osjećaš, a ne samo da cool izgledaš. Tako je meni sada bucket hat – crni, jednostavni i totalno praktičan. Btw, potpisuje ga brend Filipa Hrgovića, boksača, s kojim sam nedavno radila priču za 24sata.

  20200311 082004 cr

  Dakle – ovo je mojih 5 razloga.

  1. Kao prvo, mogu se sakriti, kad ga stavim osjećam se zaštićeno ne samo od pogleda, već i od neželjenih usputnih razgovora. Ponekad je tako dobro imati osjećaj kao da nitko ne zna da hodaš po cesti, samo si ti i nikoga ne srećeš, ne razgovaraš. E to je to.

  2. Vodootporan je. Neki dan, pada kišica, ja nemam kišobran, naravno, jer je ostao u autu. A ja imam oko 200 metara do auta i smočit će mi se moja trajna. Zezam se, nemam trajnu, imam super kratku kosu ali anyway, ne volim da mi je glava mokra. I tako stavim ja svoj mali bucket hat i shvatim – pa ne treba mi kišobran, ali samo kad je kišica manja.

  3. Ima određenu težinu i dubinu i neće odletjeti na vjetru. To je razlog koji se nastavlja na gore navedenu kišicu. Obično nekak puše, a ovaj bucket hat se ispostavio kao stabilan na glavi. Lagano sam ga primila za obod dok je puhalo i osjećala se kao neka diva u onim starim holivudskim filmovima, ali nema potrebe, on je stabilan i na vjetru.

   20200311 082004 cr

  4. Mogu ga strpat u torbu i neće se zgužvat. Izvadim ga iz torbe prepune stvari, otvorim i naprosto nataknem na glavu. Inače šeširi su mi cool, i tako su mi super one žene koje nose svašta na glavi, pa bio to i jednostavan panama hat. Ali, ja nemam živaca za čuvanje svih tih šešira tako da se samo divim, ne sudjelujem aktivno u tom trendu odnosno stilu života. Volim samo ovakve super-praktične stvari kao što je ovaj bucket hat koji mi je konstantno u torbi ili na glavi

  5. Ima još jedan fora razlog. Taj oblik ljudi ili vole ili mrze. Fora mi je kad svatko ima stav, jer bucket hat je ona stvar za koju će reći – fuj, užasan mi je. Ili – genijalan mi je. Ja spadam u drugu grupu, jer volim specifičan dizajn, kad je po nečemu poseban. Istina da je oblik te kantice šešira pomalo ugly, ne mogu reći da od glave radi neki krasan oblik, kakav čovjek zamišlja kad se sjeti divnih šešira (primjer toga su mi dvadesete). Ali, upravo zato mi je cool, a osim toga volim kad su stvari praktične i posebnog izgleda. Kad izazivaju emocije, mišljenje i stav. I zato je bucket hat ona stvar na koju će svatko imati nešto za reći.

  20200311 082004 cr