Adventsko fuliranje po Zagrebu

  Zagrebačko Fuliranje krenulo je u revijalnom, blagdanskom tonu: Zagrepčani i gosti metropole (kojih je svake sezone sve više) sinoć su uživali i na novoj lokaciji, u Kurelčevoj ulici. Zabava je popraćena i brojnim temama - nakon Kube slavlje je inspirirano Moskvom. Radi se o delicijama i pićima iz slavnih svjetskih metropola koje će lokalni gosti isprobavati sve do kraja godine, u sklopu najboljeg tuluma na otvorenom. Minglanje s votkom i ruskim receptima sinoć su posjetile i brojne poznate dame, među njima i Nevena Rendeli i Ecija Ivušić. Obje su dobro izabrale - styling za uživanje na otvorenom započinje toplom bundicom. Uživanje u Rusiji na Fuliranju će trajati do nedjelje a nakon toga već u ponedjeljak sljedeća tematska destinacija je Firenca.

  Nevena Rendeli
  Nevena Rendeli


  Uz novu lokaciju novost je i novi koncept Fuliranja. Tijekom 40 dana gosti će putem okusa i mirisa u centru metropole upoznati 14 gradova i njihovih kultura.

  Ecija Ivusic 1
  Ecija Ivušić

  IMGP9643

  Sinoć je blagdanski ugođaj predstavljen i u zagrebačkom Yamamay dućanu: Antonija Stupar Jurkin razgledala je, među ostalima, nove kreacije popularnog brenda donjeg rublja.

  Antonija Stupar Jurkin Yamamay store

  Yamamay store Ilica 23


  Ukrašavanje je dio parade – iz zagrebačkog shopping centra Point javljaju da je sve spremno za blagdanski ugođaj. Tema su zvijezde, sjaj i snijeg!

  Advent u Point shopping centru 3

   

  IMGP8785

  Fuliranje u Kurelčevoj

  IMGP8793IMGP9587Yamamay Xmas gift packYamamay Xmas gift pack za njega