ALDUK JE NAPRAVIO VJENČANICU ZA MARU BRATOŠ // odlučili smo se za haljinu posutu delikatnim listićima od sjajnog konca

  - Proces izbora vjenčanice je bio jako brz i produktivan. Mara je u startu rekla da bi u suradnji sa mnom isprobala par modela i da zajedno izaberemo onaj u kojem se najbolje osjeća i doista je tako bilo – veli mi Ivan Alduk, autor vjenčanice fotografkinje Mare Bratoš. Naime, ona i glumac Nikša Kušelj nedavno su imali predivno vjenčanje u Dubrovniku.

  mara niksa low 96
  Foto: Katarina Radonić

  Mara je nosila prekrasnu bijelu kreaciju, tako finu i suptilnu, baš je pasala uz njezin romantičan karakter. Klasičan maksi kroj, naglašeni struk i eterični listići glavni su aduti haljine. Alduk mi je javio par informacija, kako je zapravo tekao proces odabira.

  - Mislim da smo isprobali jedno 4 modela vjenčanica, čisto da zadovoljimo formu 'moraš probati što više' i odmah smo se jednoglasno odlučili za vjenčanicu posutu sitnim listićima od sjajnog konca – veli mi Alduk.

  mara niksa low 94
  Foto: Katarina Radonić

  - Lagane A siluete s naglaskom na struku i dubokim V izrezom koji je djelomično prekriven tilom kako bi i funkcionalnost bila izuzetna, ova vjenčanica je kao stvorena za manje, intimnije vjenčanje i Mari je stajala kao salivena i sve to uz samo jednu probu – objasnio je dizajner. - Za samo vjenčanje u crkvi smo pripremili i tilasti pareo s vezom po ramenima, kako bi se pokrio gornji dio tijela i kako bi dojam bio prikladan. Suradnja s Marom je uvijek jednostavna i produktivna. Već znam što joj stoji i što voli, tako da se vrlo brzo dogovorimo oko svega - .

  - Jako volim suradnju s Aldukom, super mi je njegov stil i modeli, logično da sam poželjela njegovu vjenčanicu. Presretna sam kako je sve ispalo – iskreno mi je rekla Mara.

  Vjenčanica je ovogodišnji model predstavljen početkom godine, a i inače kroz siječanj ili veljaču predstavljamo nove modele za tekuću godinu – zaključio je Alduk.

   mara niksa low 50
  Foto: Katarina Radonić