ALDUK predstavio nove glam haljine // VOLANI I GLOW najvažniji su stilski efekti

  Ivan Alduk, dizajner i miljenik onih koje se osjećati poput moderne princeze (ali u udobnim stvarima), ima nove kreacije. Sve skupa već je dostupno u njegovom showroomu na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava 19.

  6a

  - Mislim da je promjena u modi izuzetno bitna, ne samo u vidu novih kreativnih smjernica već i cijelog koncepta, prezentacije kolekcija stoga sam vođen tom željom za promjenom novu sezonu odlučio rascjepkati na nekoliko manjih kolekcija, a prva na redu je ona s predznakom – večernja – najavio je Alduk.

  Dizajner se pri stvaranju 'igrao' detaljima kao što su ljuskice, 3D čipke, brokati i razni tekstili posebnog vizualnog dojma.

  4a

  U kolekciji se kao detalj ističe struk, element prisutan u svakoj Aldukovoj kolekciji. Silueta je pojačana na ramenima, daje se dojam kraljevskog stila kojeg autor predlaže i u svakodnevici, kako bi i obična prigoda postala ona – posebna.

  - Lagano osluškujem želje i potrebe svojih klijentica koje vrlo često žele spojiti udobnost i estetiku, a većina novih haljina iz kolekcije zadovoljava upravo te potrebe. Želja je bila napraviti nešto novo što nemamo u ponudi našeg dućana, a s obzirom da imamo preko 200-tinjak modela, tim je izazov veći. Nove siluete, nove tkanine i poneki prepoznatljiv potpis mog dizajna su recept ove kolekcije koju smo početkom tjedna izložili u našem dućanu – zaključio je dizajner.

  9a

  Fotke je radila Sanja Jagatić te Lanu Klarić iz Talia agencije snimila na rujanskom suncu, uz vintage Cadillac. Kosu i make-up na fotografijama potpisuje studio Marcela.

  1a3a5a7a8a10a11a12a13a14a15a