ALDUK SPRING 2024. // 7 ženstvenih, romantičnih scena u novoj modnoj priči

  Zagrebački modni dizajner Ivan Alduk predstavio je novu kolekciju za proljeće 2024. u sklopu kampanje romantične atmosfere. Naglasak je na haljinama koje su s godinama postale njegov prepoznatljiv stil.

  - Promjene u modi su nužne, čak i presudne za razvoj brenda. Ostati relevantan, ali uvijek na svojoj visini koju godinama gradim s timom je postulat moga rada. Ne uspoređivati se, ni na koji način i ni sa kim jest stečeno životno i poslovno iskustvo, a mislim da je ta osobina bila ključna kada smo ove godine odlučili predstaviti tri kolekcije odjednom. Razlomiti ih na manje komade, manje kolekcije koje će naši klijenti i javnost prisnije pojmiti i istražiti na našem webu alduk.hr, a onda i u Alduk showroomu uz najavu svog dolaska - izjavio je Ivan Alduk povodom nove kolekcije. 

  71a2 smanjena

  Alduk predstavlja kolekciju za nove proljetne zalaske sunca, naglasak je na divnim haljinama koje su postale zaštitni znak brenda. Idealne su za crveni tepih, no stilski se ujedno uklapaju u svaki poseban dan i trenutak. Jer, odjeća čini trenutak posebnim.

  Detalji se ističu na području oko dekoltea, ramena su otvorena, a struk je blago naglašen. Dužina je uglavnom maksi, struk je blago ukrašen raznim drapiranjima i elementima ukrasa koji imaju estetski, ali i praktičan moment.

  Dizajner ističe kako si daje gušta na kolekciji te radi ono što najviše voli, a to su kreativne i fine stvari koje na moderan način silueti daju ton romantike.

  32a1 smanjena

  U proljetno/ljetnoj sezoni ALDUK nam donosi tri kolekcije čiju kampanju potpisuje Sanja Jagatić. Zaštitno lice je nagrađivana Klara Blažević, a beauty dio potpisuju stručnjaci Marcela studia.

  - Kolekciju sam namijenio mlađoj generaciji, milenijalcima i generaciji Z koja će lako pronaći svoje favorite jer svaki model dolazi u kratkoj, koktel i dugoj verziji, a pritom se može naručiti još u nekoliko boja. Na taj način sam htio pružiti mogućnost izbora i stvaranja vlastite posebne haljinu koju će naš atelier majstorski izraditi za svaku klijenticu – naveo je autor.

  ALDUK SS`24 ima i drugi dio, kreacije su nešto smirenijeg i kompaktnijeg dizajna. Krojevi imaju rukave, a tu su i fora kombinezoni za razne tipove silueta. Boje su inspirativne i konkretne - akvamarin, fuksija, ciklama, plava i zelena.

  24a1 smanjena

  80a1 smanjena

   

  48a2 smanjena

   54a2 smanjena