ANA MARIJA BOKOR VRDOLJAK // kako sam se sredila za RED CARPET naše NAJGLAMUROZNIJE dodjele?

  Ovo je divna prilika za glumicu da se pokaže u najglamuroznijem izdanju, jer Nagrade hrvatskog glumišta ipak su hrvatski Oscar – priča mi glumica Ana Marija Bokor Vrdoljak. – Neke se odjenu decentnije, neke svečanije, no ja sam ove godine baš željela zablistati. Odjenula sam kreaciju iz nove kolekcije Ivice Skoke, predivnu, izuzetno udobnu gala haljinu optočenu sjajnim detaljima. Moram priznati, čim sam je odjenula, osjećala sam se poput princeze! Ima nešto posebno u takvim kreacijama, osjećaj je veličanstven, a i reakcije su bile divne. Kosu i make-up radili su mi Ana i Vinko iz salona Do šminke i frizure za pol vure - .

  ana marija bokor vrdoljak HNK dodjela

  27. dodjela Nagrada hrvatskog glumišta, koje dodjeljuje Hrvatsko društvo dramskih umjetnika, održana je sinoć u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

  - Ana ima prirodno kovrčavu kosu, a samim time i suhu. Kosa joj je super njegovana, često je friziram, to su najčešće uredne i raspuštene frizure. Danas smo odlučile otvoriti lice i poigrati se varijantom jedne klasične, a opet suvremene banane - istaknula je Ana Kuštre, stilistica i frizerka salona Do šminke i frizure za pol vure.

  Vinko Tomišnjak, vizažist u istom salonu, zadužen za make-up, ispričao mi je: - Najveću pažnju sam posvetio tenu da istaknem prirodnu boju kože, uz konture. Nisam stavljao ništa previše, jer Ana Marija ima vrlo lijepo naglašene jabučice. Kako bih joj „podignuo“ pogled, oči sam istaknuo hladnim tonovima, uz lagano rumenilo s tek malo sjaja. Look su zaokružile crvene usne, čime sam prizvao stil legendarnih glumica iz četrdesetih - .

  ivica skoko 1
  Haljina je prava redcarpetovska, naglasak je na eteričnim detaljima, poput delikatne mreže ispod kojeg se vidi koža te tilu koji doprinosi dojmu morske sirene… Ramena su prekrivena, a silueta izdužena krojnem koji se širi ispod bokova. - Ana Marija je nosila našu svečanu haljinu iz najnovije kolekcije – javio mi je Ivica Skoko, autor kreacije.

  - Riječ je o kreaciji s bogatim tilom te gornjim djelom koji je ručno rađen od čipke izvezene stakalcima i cirkonima. Odabrali smo krinolinu od antracit čipke prvenstveno jer je plavuša, a ta siva nijansa upravo plavušama odlično pristaje. Drugi razlog je bio jer Anu Mariju nismo često viđali u cinderella izdanju i ovo je bio pun pogodak - .

  ivica skoko2
  Isti gornji dio Ivica Skoko i njegov tim radio je i za Miss Hrvatske, Katarinu Mamić, za haljinu koja se natječe u kategoriji najsvečana haljina na svjetskom izboru u Londonu.