ANA'S TIPS & TRICKS // light tonovi na kosi NAJAVLJUJU LJETO

  Nepisano pravilo je da ljeti svijetlimo kosu, zašto? Svijetli tonovi dat će kosu svježinu, razigranost i svjetlost, sve što je i samo ljeto!

  Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

  tertrt

  Nakon zimskih tonova koju su najčešće krasili nešto tamniji i sivi tonovi, kosu treba osvježiti. Posvijetlite kosu samo par tonova ako je ona jako tamna, neka nijanse budu skladne. Svijetli pramenovi dodatno će posvijetliti na suncu, pa će se do jeseni boja konstantno mijenjati i to prirodnim putem. Bez obzira na to što je sunce prirodni izvor posvjetljenja kose, svakako ju ljeti malo više štitite.

  Dovoljni su tanki i svijetli pramenovi koji će osvježiti vaše lice i naglasiti oči, a ako želite više svjetlosti u kosi idealna je Foliyage i Ombreyage tehnika. To su tehnike koje se koriste za slobodno crtanje pramenova s najsvjetlijim vrhom što kosu čini zanimljivom.

   

   

  Šarenilo će super pristajati svim stilovima, ali ipak najbolje Beach waves frizuri koja će naglasiti sve što je potrebno da frizura bude savršena. Ljeti ten tamni, a kosa svijetli, a to je najbolja kombinacija za savršen izgled.

  Krenite pripremati kosu za svijetljenje i njegovanje jer ljeto samo što nije stiglo!