Ana's TIPS & TRICKS // mali DEČKI žele frizure svojih idola - NOGOMETAŠA I PJEVAČA

  Ako mislite da je početak škole bezeciran za djevojčice i njihovo nadmetanje s frizurama, varate se! Naši mali frajeri itekako su uključeni u modni svijet i jako dobro znaju što žele. Danas svi klinci na mobitelima imaju dostupne slike svojih fanova pa im to uvelike olakšava odabir frizure. Primijetila sam da svaki kvart ima svoje fanove, a i doslovno svaka generacija ima svoje idole.

  Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

  Kad prerastemo Spidermana i super heroje koji su aktualni u vrtićkoj dobi, prelazimo na nogometaše svjetskog kalibra, pjevače i razne youtubere.

  pinte
  Foto: Pinterest

  Dok je faza super heroja, roditelji diktiraju i odobravaju frizure. Dečki su tada još jako mali, pa i nemaju puno prohtjeva, većina roditelja prihvaća te male i slatke izazove s frizurama i prvim geliranjem kose. Školarci već jako dobro znaju što žele i u stanju su se svim silama boriti da im roditelji to dozvole.

  Dečki od malena vole frizure nogometaša tako da je to uvijek u trendu, a i nosivo pa se i roditelji slažu s odabirom. Najviše se nose frizure Ronalda i Neymara.

  inst
  Foto: Pinterest

  Dodatak crte na razdjeljku ili bilo kojem dijelu frizure oduševi većinu a to je baš onaj mali detalj koji frizuru činu posebnom. To su idealne kratke frizure za male sportaše, a donosim vam i trend među malim trendseterima koji vole dužu kosu.

  Koreanski bend BTS sastoji se od 7 pjevača koji imaju jako slične frizure raznih boja pa samim time klinci žele i bojati kosu što rijetko koji roditelj odobri. Idealna frizura za dečke koji se posvećuju svojoj kosi i izradi frizura.

  hair
  Foto: Pinterest