ANA'S TIPS & TRICKS // bila sam na seminaru Inebrye - novost su linija za plavuše i toneri

  Svakom frizeru potreban je dobar brend koji mu pomaže u radu i procesima koji nas vode do savršene kose. Svoj put koji me vodi u svim beauty idejama pronašla sam u Inebrya preparatima iz Italije.

  Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

   in424
  Ana, Tammy i Marko, stručnjaci za kosu i kolorit

  U Zagrebu sam radila show s poznatom talijanskom prezentericom brenda Inebrya Tammy Mattiazzi. Prepuna sam zahvalnosti na mogućnosti da stvaram ljepotu kose s jednom takvom frizerskom divom. Predstavili smo novitete na seminaru pred preko stotinu i pedeset kolega.

  in2

  Nove mogućnosti zaštite kose i boje bile su baza edukacije. Zdravu kosu svi priželjkuju, a našim novim Inebrya preparatima to možemo i omogućiti.

  in1

  Linija Blondesse nova je linija

  Linija namijenjena samo za plavuše, savršeno zar ne? Svaki preparat osmišljen je do detalja da plavu kosu hrani, osnažuje je te ne masti i ne otežava, to je san svake plavuše. Novi su nam i toneri kojima toniramo prethodno posvijetljenu kosu te novi izbjeljivači koji su namijenjeni za sve tipove i problematike na koje nailazimo prilikom dekolorizacije kose.

  in323

  Prah koji skida do 9 tonova boje, zelena glina koja otklanja umjetan pigment kao i free style tehnika koja se gumira i još mnoštvo preparata – sve su o noviteti kojima se igramo u svojim salonima.

  in11

  Važna stvar za ljeto je njega kose. Nova She care linija idealna je kao priprema kose za sunce i sol te kupka za obnovu kose nakon godišnjeg. Koristimo ju za svaki tretman, a namijenjena je za sve strukture kose.

  in993

  in999

  in43

   in6

  in3

  in12

   

  in9399

  in8434