Ana's TIPS & TRICKS // sijeda kosa može biti čarobna, MOĆNA i savršeno lijepa

  Prve sijede vlasi pojavljuju se najčešće u tridesetima, kod rijetkih u samom djetinjstvu, dok postoje i oni koji ih nikada ne dobiju.

  Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

  tp gorgeous gray hair styles

  Sijeda kosa je spoj prirode, genetike i stresa. Nikada ne znaš kada će se pojaviti, niti u kojem broju. Nepredvidljive sijede lasi savršenstvo su koje krase kosu, no samo ako na njih gledaš kao na ukras i snagu pigmenata koja se mijenja u toj tankoj strukturi.

  Ona je moćna i savršena! Možete i dramiti oko nje, davati si etikete da ste sada stari, da nikada više ništa neće biti isto te da se morate bojati svakih 30 dana, kako nitko ne bi primijetio da starite. No, bolje je prihvatiti stanje kose i napraviti nešto u skladu s time, a rješenja su nadohvat ruke. Vaših frizera.

  Svaka sijeda kosa može biti savršena! Ona nije pojam starosti, naprotiv trenutno je jedan od najvećih hitova u beauty svijetu. U salonima u ponudama postoje linije za kosu kojima tretiramo sijedu kosu, dajemo joj živost i igramo se s nijansama.

  Sijeda kosa može biti potpuno bijela, sivkasta ili žuta. Preparatima za sijedu kosu otklanjamo neželjeno žutilo i dobivamo savršenu bjelinu. Ona je sama po sebi malo žilavije strukture pa ju često moramo stilizirati više od obične kose.
  Dajte šansu svojoj sijedoj kosi, može divno izgledati i ako ima više sivih nijansi, iznenadit će vas. Uostalom, ako vam se ne sviđa, najlakše ju je obojiti.