Ana's TIPS & TRICKS // za ZOOM sastanak kosa ne smije zatvarati lice

  Uspješne poslovne žene uvijek su vodile računa o pravilno odabranoj odjevnoj kombinaciji, s kojom usklađuju frizuru i šminku.

  Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

  Massimo Dutti Limited Edition Fall Winter 2020 Collection01
  Massimo Dutti

  Što se dešava danas?

  Sastanci su se preselili na Zoom, a žene vode sastanke iz svog dnevnog boravka. Bez obzira na to što ste kod kuće za live stream se treba pripremiti!

  Možda vam se ne vide cipele ili papuče na nogama, ali lice i kosa su trenutno ono najvažnije. U krupnom planu na kameri vam je lice, Zoom je izbacio super video filter pa čak ako ne stignete nabaciti make up, ne morate brinuti, filter će se pobrinuti da vas uredi. Za kosu ipak ne postoje aplikacije.

  Lara Stone Zara Fall 2020 Photoshoot01
  Zara

  Od frizura važno je da lice ne zatvorite s kosom!

  Ako imate dugi ili poludugu kosu idealne frizure su uredno začešljani repovi ili zalizane visoke punđe, a uz to što ćete super izgledati ispred kamere, te frizure nisu zahtjevne za kod izrade. Kosa ne mora biti friško oprana i obrađena, baš suprotno, to su frizure koje vole malo masniju kosu, lakše će se zalizati i izgledati urednije.

  Ako se volite posvetiti svojoj kosi, tada ju obradite četkom u lagane valove ili ravnu varijantu. Otvorite barem jednu stranu lica. Kod kratkih kosa stilizirajte frizuru pastom, voskom ili gelom, neka bude razigrana i lepršava.

   Lara Stone Zara Fall 2020 Photoshoot04
  ZARA