ANASTASIA BEAUTY // kraljica savršenih obrva i autorica kultnog brenda razvila je metodu simetrije okvira oka

  Anastasia Beverly Hills jedan je od brendova koji imaju kultni status, a ne koriste ih samo zvijezde, već i brojne žene diljem svijeta koje žele profi make-up formule i beauty 'alate'. Ono što je specifično za brend je kolekcija za obrve, odnosno način oblikovanja.

  ABH Brow Wiz cr

  Iza brenda stoji Anastasia Soare, strastvena stručnjakinja za ljepotu, koja je gotovo bez ikakvog novca emigrirala u Sjedinjene Američke Države kako bi ostvarila američki san. Brend je pokrenula na Beverly Hillsu 2000. godine nakon što je uočila kako Amerikanci jako malo pažnje pridaju obrvama.

  Služeći se principom simetrije, Soare je razvila jedinstvenu metodu uređivanja obrva koja joj je ubrzo priskrbila cijelu vojsku obožavatelja, a među njima i brojna poznata lica. Danas patentirana metoda zlatnog reza postala je bezvremenska, a primjenjuje se diljem svijeta u uređivanju obrva.

  ABH Liquid Lipstick

  Svaki ABH proizvod inspiriran je metodom zlatnog reza koji na licu stvara ravnotežu i simetriju, od linije proizvoda za obrve, do proizvoda za konturiranje i ostalih make up proizvoda.

  Top proizvodi brenda su:

  1 Brow Wiz olovka za obrve - čak devet olovki proda se svake minute, stoga ni ne čudi kako je Brow Wiz najprodavanija Anastasia Beverly Hills olovka. Olovka za obrve koja je promijenila beauty industriju sada je dostupna u 12 nijansi, a jednostavna je za korištenje svima. Zbog ultra tankog vrha moći ćete iscrtati dlačice nalik prirodnima kako biste popunili ili iscrtali obrve, a zatim ih zagladiti četkicom koja se nalazi na drugoj strani (douglas.hr, 225,00 kn).

  2 Dipbrow pomada za obrve - cruelty-free i veganski proizvod dostupan je u 11 nijansi, a zbog iznimno visoke pigmentacije nije potrebno nanositi veliku količinu proizvoda kako biste detaljno popunili i oblikovali obrve (douglas.hr, 235,00 kn).

  ABH Soft Glam Palette

  3 Soft Glam paleta sjenila za oči - pogodna je za svakodnevno korištenje, a 14 nijansi može se koristiti i za večernji make up look. Od toplih i hladnih mat do glamuroznih svjetlucavih nijansi, svako sjenilo ove palete sadrži visoko pigmentiranu Anastasia Beverly Hills formulu koja se lako blenda (douglas.hr, 429,00 kn).

  an

  4 Contour Kit set bronzera i highlightera - set sadrži sve što vam treba za jednostavno konturiranje lica - 3 nijanse highlightera i 3 nijanse za konturiranje u obliku nadogradive Anastasia Beverly Hills formule pudera u kamen. Nijanse se lako stapaju s kožom, a svaka od njih se može koristiti i kao sjenilo za oči (douglas.hr, 445,00 kn).

  5 Liquid Lipstick tekući ruž za usne – tekući ruž visoke pigmentiranosti i mat finiša ima 16 dostupnih nijansi, a možete ih kombinirati ili koristiti na obrazu kao rumenilo (douglas.hr, 209,00 kn).

  ABH Dipbrow Pomade