ANEL tips & tricks / 4 glatka pravila

  U vrijeme suhog zraka, velike hladnoće, svakodnevnog nošenja kapa... ponekad je najjednostavnije – zalizati kosu. Naime, zima nam mrsi račune - kosa leti, puna je elektriciteta, a kapa, koja nam je toliko potrebna ovih dana, u sekundi uništava frizuru. U takvim momentima dobar je styling naš najbolji prijatelj. Ako ste ljubiteljica kapa ili šešira, preporučujem vam ovih dana zalizane frizure.

  Predlaže: Ana Kuštre @ Anel i Do šminke i frizure za pol vure

   Nicole Miller Spring Summer 2017 Campaign02

   

  1 Styling biramo po kvaliteti kose. Ako vam je kosa suha birajte uljne i vlaže preparate, a masnu kosu tretirajte suhim i čvrstim formulama.

  2 Prije upotrebe stylinga dobro sredite kosu adekvatnim šamponima i njegom kako se ne bi prijevremeno sasušila i izgubila na hidrataciji. Naročito ako kosu gelirate ili lakirate gotovo svakodnevno.

  3 Kako bi čvrstoća frizure bila postojanija, na mokru kosu nanesite sprej ili pjenu za čvrstoću. Potom kosu detaljno počešljajte tako da formula dođe do svake vlasi, pa krenite sa sušenjem i izradom frizure.

  4 Kada je frizura napravljena slijedi fiksiranje – ako su na prognozi vjetar, vlaga i razne padaline koje u minuti mogu uništiti vašu frizuru, predlažem korištenje laka koji ima viši stupanj fiksiranja.

   

  Nicole Miller Spring Summer 2017 Campaign02 

  Nicole Miller Spring Summer 2017 Campaign02

  Nicole Miler

  Nicole Miller Spring Summer 2017 Campaign02