ANEL tips & tricks / 7 trendova za 2017.

  Nakon romantičnih i urednih valova koji su vladali prošle godine, donosim presjek novih trendova. Radi se o stilovima koje svi poznajemo, no ove i sljedeće sezone bit će popularniji nego prije - tu su polu-rep, razbarušeni i rukom oblikovani valovi, ravna i savršeno speglana kosa...

   

  Savjetuje: Ana Kuštre @ ANEL i Do šminke i frizure za pol vure

   Kate-Bosworth-Tory-Burch-Gemini-Photoshoot06
  Kate Bosworth @ Tory Burch


  1 Ova godina donosi nam preokret, vraća se ravna kosa: strogo peglana, s oštrim i pravilnim razdjeljkom, uglavnom na sredini. Da bi takva frizura bila u potpunosti besprijekorna, vodite računa o redovnom šišanju i čestoj njezi. Ravna kosa je lijepa samo ako je njegovana i zdrava.

  2 Simpatično neuredno! To bi bilo sve od urednosti, ako ipak niste taj tip veliki hit biti će neuredno skladna frizura. Nama frizerima to predstavlja veliki izazov. Profesionalno obrađena kosa koju na kraju stiliziramo u neurednu frizuru koja mora izgledati kao da ne marimo za nju.

   

   Valentino-Spring-Summer-2017-Campaign02


  3 Razbarušeni, opušteni valovi suprotnost su od onih elegantnih, popularnih prošle godine. Tu su i velike kovrče koje lagano stiliziramo i oblikujemo prstima.

  4 Lagano tapiranje je tehnika idealna za stiliziranje neurednih i ležernih frizura, no pritom treba koristiti preparate koji imaju najviše srednju čvrstoću. Da bi bila postojana, razbarušena kosa ne smije biti ukočena čvrstim i teškim formulama jer će izgledati kao kaciga. Kosa mora imati životnost.

  5 Vučemo inspiraciju iz 90-tih kada se nosio polu-rep. Savršeno će pristajati peglanoj kosi kao i onoj s opuštenim valovima ili kovrčama. Kako ovdje pratimo notu ležernosti, dobrodošli su i pramenovi koji neobavezno padaju iz repa.

   Emilie-Evander-Marie-Claire-UK-2017-Editorial09
  Emilie Evander @ Marie Claire

   


  6 Ako si želite dati oduška, isprobajte turbo nepravilne, neuredne i dugačke šiške raznih duljina. Uklopit će se u ravne i uredne, kao i u one ležerno razbarušene frizure. Bez obzira što nam trendovi donose, uvijek vodite računa na redovno šišanje kose.

  7 Što se tiče bojanja kose, zimski i hladni dani donose nam i prikladno hladne tonove. Najveći trend je ledeno plava sa svjetlo sivim vrhovima. Tamno smeđi ili crni korijen dat će frizuri dodatnu dubinu koju stapamo s ledeno bijelim tonovima.

   

  Dobro došli u nove izazove 2017 godine. Isprobavajte razne varijante friziranja, sve su frizure nosive i prikladne za sve nas. Njegujte svoju kosu svakodnevno i šišajte ju jednom mjesečno. Na lijepoj i njegovanoj kosi svaki novitet dobro stoji.

   

  Emilie-Evander-Marie-Claire-UK-2017-Editorial04 

  Kate-Bosworth-Tory-Burch-Gemini-Photoshoot04

  ana kustre anel
  Ana Kuštre @ ANEL i Do šminke i frizure za pol vure