ANEL tips & tricks / božićne frizure

  Božićno ludilo svugdje je oko nas, adventske lampice okitile su ulice i gradove i donijele nam brojne domjenke i izlaske. Kada izgovorim Božić, pomislim na eleganciju i nježnost koje prenosim na vašu kosu i lice. Dašak glamura u ove hladne zimske dane odvest će vas na nezaboravna druženja.

  Predlaže: Ana Kuštre @ ANEL

  Heloise-Giraud-Black-Dresses-Telva-Editorial02
  Model Heloise Giraud / TELVA Magazine / foto Tomas de la Fuente / Styling Gabriela Bilbao - Miu Miu, Versus Versace, Dolce & Gabbana… / kosa i make-up José Carlos González


  Nježan i decentni make-up stopit će se sa frizurama koje su elegantno nosive u svim blagdanskim prigodama. Od frizura savjetovala bih vam ženstvene valove koji će savršeno pristajati baš svakoj vašoj odjevnoj kombinaciji. Svi ih vole i definitivno su prvi na ljestvici najpoželjnijih frizura. Rade se na svim dužinama kose, a samom izradom odlučujemo koliki ćemo volumen dati vašoj frizuri.

  Valovi bez volumena strogo su češljani i zalizani, posebno su elegantni i pristaju samo jako dugim kosama. Oni razvučeni kroz prste ili češalj pristaju svim dužinama, od bob frizure pa do svih ostalih polu-dugih i dugih kombinacija.

  Heloise-Giraud-Black-Dresses-Telva-Editorial07


  Tu su i dignute frizure, raskošne ili jednostavne punđe koje će dati posebnu dozu elegancije. Zalizane i strogo češljane ili ležerno skupljene, otvorit će vaše lice i vrat. Kako je vaše lice u prvom planu, istaknite ga jačim ružem.

  Na već obrađenu kosu poigrajte se sitnim detaljima: kristali ili lančići u kosi dat će vam nježnost, a pritom naglasiti frizuru. Vodite računa o eleganciji i profinjenosti te šminkom naglasite usne ili oči.

  Ako ne znate što s kosom ili ne stignete kod frizera, odaberite šešir. Danas su posebno atraktivni, a na raspolaganju su vam i razne boje koje možete i uskladiti s odjećom. Ispod šešira neka vam je kosa ravno ispeglana ili nakovrčana, prebačena na samo jednu stranu ili na obje, ali svakako neka je obrađena, uredna i lijepa.

  Božić nije parada kiča, to ostavite za kuglice i lampice, a vi uplovite u eleganciju blagdana nježne, profinjene i lijepe.

  Heloise-Giraud-Black-Dresses-Telva-Editorial09