Artdeco & Talbot Runhof

  Tamo gdje ljepota susreće modu – premisa je koja je slavnu kozmetičku kuću Artdeco inspirirala za predstavljanje nove kolekcije za jesen, nastalu u suradnji s poznatim njemačkim modnim dvojcem Talbot Runhof.  

  sjenilaquatro

  Johnny Talbot i  Adrian Runhof iz Munchena već dvadeset godina stvaraju glamur bogat sočnim nijansama, koje su se ove jeseni našle u sjenilima, ruževima i rumenilima Artdecoa, jednog od vodećih njemačkih beauty brendova. Tu su opojna ljubičasta, moćna plava, klasična crvena, romantična ružičasta… Mjesto za predstavljanje ove lijepe kolekcije, te ujedno krasne beauty-fashion suradnje bila je zagrebačka Lauba, Mjesto za ljude i umjetnost. Događanje su uveličali Christian Käfer, međunarodni direktor marketinga koji je naglasio važnost brenda i njegovu posebnost, te vizažist Derek Grillo koji je na beauty blogerici Vesni Melkić demonstrirao te divne teksture. Njegov je izbor pao na smokey u nijansama sivkasto ljubičaste, te crvenu olovku za usne koja daje mat izgled i dugo traje.

   

  ekipalauba


  Artdeco vizažist Derek Grillo savjetuje ljubičaste i sive nijanse, te tamniju boju na pregibu kapka, kako biste dobili dubinu pogleda.

   

  1111

   

  Prisutne je ugodno iznenadila poznata umjetnica Doris Karamatić atraktivnom "laser harp" izvedbom

   

  čelo

   

  Talbot Runhof u sklopu svoje resort kolekcije za 2014. predlažu divne uzorke pojačane bojama

  talbot1talbot2talbot3talbot4

   

   

  Artdeco & Talbot Runhof kolekcija

  image

  cetka

  eyeliner

  lak1lak2lak3lak4linermaskaraolovkaobrveolovkaoci1olovkaoci2olovkausn1olovkausne3olovkausta2rumenilo

  ruz1

  ruz2

  ruz3ruz4ruz5ruz6

  sjenilo1sjenilo2

  sjenilo3sjenilo34