ATELIER // novi projekt koji slavi hrvatski dizajn i najavljuje modne revije, dogadanja i izložbe

  Atelier ce se održati 12. i 13. svibnja u Atriju Klovicevih dvora te predstaviti radove naših autora.

  - Samom projektu prikljucila su se brojna poznata dizajnerska imena koja godinama djeluju na hrvatskoj modnoj sceni, pa nas tako u Klovicevim dvorima prvog dana, 12. svibnja očekuju Boudoir, Jet Lag, Bite My Style, Martina Herak, unaesthetik, a sljedećeg dana Ivica Skoko, Delight, hrvatsko srpski brand Steven Dockman i Luka Grubišić te su organizatori kao iznenadenje pripremili i jednu novu modnu poslasticu koja stiže iz susjedne Italije – piše u najavi.

  Atelier 12. 13.05.2022. objave31

  U sklopu dogadanja posebnu ce kolekciju predstaviti Boris Pavlin. Najavljuju i izložbu živih lutaka koje ce nositi torbice Borshetta.

  - Nadamo se da cemo upravo ovim dogadanjem vratiti sjaj hrvatskoj modnoj sceni kakvog ona i zaslužuje. Iznimno smo ponosni što nam se prikljucio velik broj renomiranih dizajnera koji godinama djeluju na našim prostorima – istaknula je kreativna direktorica Ateliera, Antonella Ušic Gotovac.

  Partner projekta je Talijansko hrvatska gospodarska komora (THGK) koja ove godine ima cilj predstavljanja talijanske regije Toscane u Hrvatskoj. Kampanja simbolizira taj dio Italije, koji je poznat i po modi te modnim autorima. Zaštitno lice kampanje je Pavla Predovic iz agencije Talia Model, fotografiju potpisuje Zvonimir Ferina. Make-up: Saša Jokovic i Marko Tolic, kosa Ivan Pervan za Prime Vision salon. Casting direktorica projekta Atelier je Sladana Divjak.