Avon sobe u udruzi SVE za NJU!

  Avon u Hrvatskoj nastavlja humanitarni rad i borbu protiv raka dojke donacijom od 20.000 kn udruzi SVE za NJU: u Centru za psihološku pomoć oboljelima i njihovim obiteljima Udruge u Zagrebu nalaze se dvije sobe koje Avon pomaže od samog početka, 2010. godine. - Avon sobe važan su dio rada Centra i podrške štićenicama: omogućavaju taj prijeko potreban smještaj bez problema s financijama, a što oboljeloj osobi koja je u borbi s bolesti i preprekama s kojima se suočava, može stvarno puno značiti. Kako već godinama doniramo i podržavamo rad Udruge, ove smo godine željeli i opet naglasiti njihovo postojanje: želimo da do svake osobe u cijeloj Hrvatskoj dođe ova informacija kako bi se u trenutku potrebe znala kome i kako obratiti - izjavila je Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu. 

  Avon soba


  Donaciju je podržao i dr. Mladen Duduković, spec. kirurg, stipendist Avona koji je svoje medicinsko umijeće, zahvaljujući Avonovoj stipendiji, usavršavao u jednom od najboljih medicinskih centara u SAD-u. S okupljenima je podijelio svoje iskustvo i naglasio koliko mu je ovakva edukacija pomogla u radu danas: na KBC Rebro vodi tim ljudi vezano na kirurgiju bolesti, ali i vrlo otvoreno daje podršku humanitarnim akcijama.
  - U ime Uprave SVE za NJU i predsjednice dr. Almenke Balenović izražavam veliku zahvalnost Avonu i gđi. Josipović koji nas niz godina pomažu u nastojanjima da u Centru osiguramo bolesnicama i obiteljima kvalitetnu psihološku skrb, ali i besplatan smještaj. Donacija će nam omogućiti bolje opremanje soba i udobniji smještaj ženama koje koriste usluge smještaja - primivši donaciju, naglasila je Ljiljana Vukota, glavna tajnica i voditeljica Centra SVE za NJU.

   

  Donacija Avon sobe Lucija Josipović Avon Ljiljana Vukota Sve za NJU
  Donacija Avon sobe: Lucija Josipović iz Avona i Ljiljana Vukota iz Udruge Sve za NJU