BACK TO WORK // HIT modeli SEZONE stigli su u DEICHMANN: tenisice, salonke, mokasine i elegantne torbice

  Ovih dana dok slajdamo kroz fotke s mora, polako, ali sigurno uživamo u ideji o novoj sezoni. Pripreme mogu početi, jer 'back to work' priča nudi niz divne stilske inspiracije, s predivnim modnim dodacima u glavnoj ulozi.

  DEICHMANN 9 NASLOVNA

  Glavne uloge imaju tenisice jednostavnog dizajna koji je idealan za uredske kombinacije, a zatim i salonke, mokasine te divne torbice. Sve to pronaći ćete u Deichmannu, koji se već opremio za novu stilsku etapu.

  DEICHMANN 1

  Graceland loaferice 188,29 kn / 24,99 €

  Mokasine su crne ili bež, uglavnom su jednostavne i inspirirane minimalističkim svijetom klasične obuće. Već par sezona vladaju stilovima, jer su super na odijela, ali i traperice, pa čak i na razne rokerske majice i slične cool stvari.

  DEICHMANN 3

  Graceland Oxfordice 174,00 kn / 23,09 €

  Salonke su nezaobilazne u uredskim kombinacijama, nose ih sve poslovne žene te imaju po par ili dva u ormaru, za svaki slučaj.

  DEICHMANN 5

  Catwalk salonke 160,00 kn / 21,24 €

  Ovaj tip cipele ne izlazi iz mode, već ga kreativci svake sezone predlažu kao top model za udobnu i lijepu eleganciju. Tu su i neodoljive varijante balerinki s otvorenom petom, savršene za kraj ljeta i poslovne dane.

  DEICHMANN 2

  Graceland Slingback balerinke 139,00 kn / 18,45 €

  Čiste linije očite su i na torbama srednje veličine, koje su idealne za ured, ali i spontani party poslije posla. Lanac je jedan od top detalja, krasi torbice divnih linija, a atraktivan je i na štiklama. U fokusu su crne i bijele torbice - pašu na sve kombinacije, s njima nemate problema.

  DEICHMANN 8

  Catwalk torbica 112,94 kn / 14,99 €

  Ove modne dodatke lako je kombinirati i nositi kroz čitavu sezonu, jer su bazični, a opet elegantni i posebni.

  DEICHMANN 7

  Catwalk torbica 150,61 kn / 19,99 €

  Spoj su praktične mode i minimalizma, stila koji je nastao u devedesetima da bi nam se na scenu vratio prije par godina. Danas od modnih dodataka tražimo funkcionalnost i višenamjenski karakter, želimo ih nositi svaki dan.

  DEICHMANN 6

  Graceland salonke 188,29 kn / 24,99 €

  Kreacije poput ovih dobar su ulov jer nam s njima ne treba brdo stvari, a i lako ih je uklopiti u sezonsku kolekciju koju slažemo ovih dana. Svaka nova sezona lijepi je novi početak kojemu se veselimo.

  DEICHMANN 4

  Catwalk salonke 160,00 kn / 21,24 €

  pr tema