MANIFEST BALONER potpisuje LANA PULJIĆ // perfekcionizam sa skrivenom porukom

  Manifesting greatness baloner nastao je u suradnji Lokomotive i Manifesta, a proslavljen je na cool urbanom partyju.

  MANIFEST LANA

  Manifesting greatness baloner – dio je suradnje Lane i Manifesta, prvog premium biljnog likera na svijetu, ekstenzije brenda Jägermeister.

  MANIFEST LANA93

  Unikatan, predimenzioniran, baloner je izrađen u samo jednom primjerku, u crnoj boji, s kožnatim detaljima, a s unutarnje strane ga krasi i snažan, a diskretan print Manifesting greatness logotipa.

  MANI43535

  Novi modni komad bio je središte urbane večere u zagrebačkoj Beštiji, tijekom koje su uzvanici imali priliku uživati u signature meniju koji je bio inspiriran premium biljnim likerom – Manifestom.

  MANIFEST1

  Svako jelo u kojem su uživali bilo je oplemenjeno okusom prvog premium biljnog likera na svijetu, a poznati Meister Dorijan Skoblar ovom je prigodom poslužio koktel dobrodošlice pod nazivom MANIFEST SOUR.

  MANIFEST LANA9

  - Stvoriti savršen odjevni komad izazovan je i zanimljiv zadatak, posebno kada ga vežeš za brend s kojim dijeliš pogled na svijet. Vjerujem da i Lokomotiva u ovoj kolaboraciji radi upravo ono što Jägermeister radi sa svojom premium ekstenzijom, a to je pomno promišljeni proizvod koji je ekskluzivan, stvoren za one s malo većim životnim iskustvom i istančanim stilom i ukusom, u kojem apsolutno uživamo, te se pritom osjećamo jednostavno great. Brendovi smo koji ne pristaju na kompromis i želimo napraviti najbolji mogući proizvod u svojoj sferi djelovanja, a vjerujem da smo u tome ovoga puta i uspjeli – rekla je Lana Puljić.

   MANI4433