BARBER_news // novi grooming brend STMNT potpisuju art barberi iz Los Angelesa

  Novi must-have grooming brend, STMNT (od statement) čije proizvode supotpisuju neka od vodećih svjetskih imena modernog barberinga, predstavljen je u zagrebačkom Katranu.

  Igor Barberić Ivan Vukušić Ivan Šarić

  Igor Barberić, Ivan Vukušić i Ivan Šarić pred fotkom osnivača brenda

  Sukreatori STMNT proizvoda, neki od začetnika modernog barberstva, su Julius Arriol, Sofie Pok i Miguel Gutierrez koji su se prilikom osmišljavanja linija s njihovim potpisom inspirirali jasnim stavovima, ljudima koji se zalažu za svoja vjerovanja, zajednicom koja je spremna za promjene nabolje i koja je autentična.

  Predstavljanje STMNT grooming brenda Matija Ptic barber shop Gospon Fulir

  Matija Ptić, barber shop Gospon Fulir

  Julius se svojim poslom bavi već više od 17 godina; cijenjeni je edukator i umjetnik koji potječe iz Los Angelesa. Svoju kreativnu viziju želi podijeliti sa svijetom te podići barberstvo na jednu višu razinu.

  Staygold - Sofie je nagrađivana barber umjetnica i poznata edukatorica iz Los Angelesa, a narušavanje uobičajenog je ono što joj najbolje leži. S više od 10 godina iskustva, njezina predanost osobnom rastu znači da su njezine tehničke vještine izvan svih okvira.

  Nomad Barber - Miguel je poznati putujući barber, fotograf i video kreator koji svoje nadahnuće pronalazi iz svojih putovanja po cijelom svijetu. Sa više od 16 godina iskustva, njegova autentična strast plijeni.

  Predstavljanje STMNT grooming brenda Saša Pušenjak frizerski studio Sasha

  Saša Pušenjak, frizerski studio Sasha

  Na eventu u Katrabnu, utjecajni barberi Matija Ptić iz Gospon Fulira, Edi AKA Manu Panic i Jack Synthetic AKA Marino te Saša Pušenjak, vlasnik frizerskog salona Sasha, pokazali su najpopularnije muške modele frizura te tehnike šišanja.

  Muška njega danas podrazumijeva i česte odlaske kod frizera i barbera, a brend koji je predstavljen bazira se upravo na tim ritualima.

  Troje sukreatora dalo je svoj identitet u svaki aspekt STMNT-a kreirajući tri prepoznatljive osobne i visoko izvedbene styling kolekcije koje odgovaraju životnom stilu muškarca koji drži do sebe. Uz styling kolekciju, kreirana je i kolekcija STMNT njege kao nadopuna i nadogradnja svakodnevne rutine za ubrzana i laka rješenja.

   Predstavljanje STMNT grooming brenda fotografija 3Predstavljanje STMNT grooming brenda fotografija 4Predstavljanje STMNT grooming brenda fotografija 5Predstavljanje STMNT grooming brenda fotografija 9