BORIS PAVLIN @ LE CIRQUE // posveta divama zlatnog Hollywooda, tisućama staklenih perli i suptilnim laticama

  - Poput diva zlatnog doba Hollywooda, Carole Lombard, Katharine Hepburn ili Grete Garbo, žena koju zamišljam je enigmatična, karizmatična i samopouzdana, bez potrebe da se trudi ili pokaže previše – javlja Boris Pavlin, autor poznavatelj tehnika Visoke mode.

  BORIS PAVLIN 08

  Nova kampanja Borisa Pavlina, Le Cirque, paleta je haljina napravljenih tehnikama Visoke mode.

  BORIS PAVLIN 05

  Donosi kreativnost realiziranu ručnim radom, njegova princeza zaljubljena je u suptilne detalje poput fragilnih latica i bisera koji 'rastu' iz ružica. Eteričnes staklene perle dio su svijeta ovih modnih ljepota, baš kao i sitno perje.

  BORIS PAVLIN 03

  Scena je inspirirana nekadašnjim putujućim cirkusima, pa fotografije, ali i kreacije, zovu na bijeg iz stvarnosti. Pavlinove bajkovite kreacije pozivnica su kojoj je teško odoljeti.

  BORIS PAVLIN 07

  -Barem na tren, poput šarenih papirnatih konfeta koji trepere pod svjetlima reflektora, svatko može postati zvijezda – poručuje autor.

  BORIS PAVLIN 09

  U glavnoj je ulozi i mekani, svileni saten koji blago grli tijelo. Ručni rad donosi, predivan vez i razne aplikacije imaju nezamjenjivu estetsku ulogu.

  BORIS PAVLIN 04

  - U nježnim pastelnim bojama ružičaste, beige, srebrne i bijele, naglasak je stavljen na kakvoću izrade i najsitnijeg detalja. Tisuće staklenih perlica, kristalića, svilenih latica ili peraca, čine svaku haljinu malim svijetom za sebe – ističe Pavlin.

  BORIS PAVLIN 06

  Tehnike Visoke mode koje autor odlično poznaje, daju mu mogućnost da osmisli kolekciju kao hommage svijetu unikata.

  BORIS PAVLIN 02

  Cijenjene couture tehnike, koje u današnjem svijetu brze mode djeluju poput modne umjetnost, pretvaraju haljine u siluetu iz snova.

  Fotografije Matej Jurčević
  Makeup: Sanja Agić
  Kosa: Maja Misirić za Monet
  Model: Hana Matija

  BORIS PAVLIN 01