Catrice za zimu 2011/12

    PALETA:
    Absolute Colour sjenilo za oči     
    - Apsolutna trajnost, apsolutna prekrivenost – od sada u 11 novih boja! Inspiracija: trendovi svjetskih modnih pista. Izgled: od seksi glamuroznog do cool. Efekti: od mat do kristalnih, od metalik do svilenkastih. Paleta sadrži sveukupno 30 boja.    

    CIJENA: 21,90 kn
    - Made To Stay Long Lasting sjenilo              
    Šest sjenila za oči s visokom pigmentacijom za jedinstven metalik efekt! Nježnu kremastu teksturu jednostavno je nanijeti. Traje satima. Bez skupljanja na kapcima i razmazivanja.

    CIJENA 26,90 kn
    - Fake it! False Lashes maskara
    Svi žele trepavice poput lepeze! Tajna efekta umjetnih trepavica: totalno izvučene trepavice s megavolumenom. Kremasta tekstura ove maskare i inovativna zakrivljena četkica zahvaćaju svaku trepavicu. Trepavice su definirane, izgledaju duže i savršeno lepezaste!
    CIJENA: 34,90 kn

    - Evolution To Revolution - Black Volume maskara
    Možete kreirati pravi izgled za svaku prigodu: uži otvor za četkicu nudi klasičan volumen trepavica za svaki dan tako što pokupi manje boje, a veći otvor za četkicu hvata više boje za ultravolumen i glamur! Jedna za sve - za trepavice po mjeri.
    CIJENA: 34,90 kn

    - Lashes To Kill, vodootporna maskara
    Zavodnica među maskarama - sada i u vodootpornoj verziji.  Za gustoću, dužinu i zakrivljenost trepavica.          
    CIJENA: 33,90 kn

    - Precision olovka za oči
    Za potpuno novo naglašavanje – ekscentrično, metalik i zavodljivo! S automatskim sistemom uvlačenja. Dostupno u osam metalik boja.  
    CIJENA: 17,90 kn

    - Smokey Eyes olovka za oči
    Olovka za oči s ugrađenim aplikatorom i mekane, prilagodljive teksture stvara bezbroj kreativnih mogućnosti za smokey make-up stil. Dostupno u tri boje.
    CIJENA: 19,90 kn

     - Stylist olovka za obrve
    U središtu pozornosti su obrve - stilist za obrve u praktičnom je obliku olovke i jednostavno se nanosi. Kreira obrve zahvaljujući profesionalnoj četkici koja ostavlja puderastu teksturu na obrvama. Za prirodan izgled. Dostupno u tri nijanse.
    MPC 19,90 kn

    - Tuš za oči, u gelu
    Nanosi se vrlo lako i jednostavno. Za posebno svilenkast 'finish' i fascinantne oči! Od sada dostupan u dvije nove metalik, što čini ukupno četiri boje.
    CIJENA: 30,90 kn

    - Lip Appeal Moisture & Shine sjajilo
    Za sjaj i volumen. Suptilan miris vanilije, fleksibilan i precizan aplikator, hidratizirajuća formula. Sada dostupna u dvije nove od sveukupno deset atraktivnih boja.
    CIJENA: 28,90 kn

    - Colour Show Colour & Stay sjajilo za usne
    Neka show počne! Dugotrajno i totalno moderno: s Colour Show sjajilom vaše će usne četiri sata biti obogaćene bojom i čarobnim sjajem! Neodoljiv miris, ugodna i lagana tekstura i fleksibilan precizni aplikator, zavodljive usne u sekundi - što više možemo tražiti? Trendi boje! Dostupno u sveukupno deset nijansi.
    CIJENA: 28,90 kn

    - Precision olovka za usne                                   
    Za savršeno obrubljivanje: nova olovka za usne sa sistemom uvlačenja, dugotrajnom formulom i intenzivnom bojom drži ruž i sjajilo u okviru usana, optimizira male nepravilnosti i pomaže da make-up usana duže traje. Izaziva divljenje, dostupna u osam boja.
    CIJENA: 17,90 kn

    - Colour Infusion LipStain ruž za usne                                                            
    Od sada dugotrajnija boja! S ružem u olovci koja daje usnama pigmentiranu definiciju, njeguje ih hidratantnim sastojcima. Za intenzivniju boju nanijeti više slojeva. Pri odstranjivanju koristiti vodootporni odstranjivač šminke. Dostupno u pet boja.
    CIJENA: 33,90 kn
    - Prime and Fine baza za make-up                    
    Novost u asortimanu profesionalnih proizvoda. Savršena priprema! Bezuljna silikonska podloga koja pore i borice čini gotovo nevidljivima. Za glatku, finu kožu. U visokokvalitetnom pakiranju.
    CIJENA: 37,90 kn

    - Re-Touch korektor       
    Kremast, lagani korektor za ozarene oči i svjež izgled: reflektirajući pigmenti i srednja sposobnost prekrivanja kombinirana te hidratantni sastojci skrivaju sjene ispod očiju i druge sitne nepravilnosti. Njegova nježna tekstura savršeno odgovara osjetljivoj koži oko očiju. Dostupno u tri nijanse u srebrnoj twist olovci.
    CIJENA: 33,90 kn

    - Ultimate Nail Lacquer lak za nokte
    Snaga boje, visoki sjaj i potpuno prekrivanje! Jednim potezom inovativnog profesionalnog kista vaši nokti postaju glavni modni adut sezone – uz svaku odjeću i svako raspoloženje. Bez formaldehida.
    CIJENA: 19,90 kn

    -  Frosting nadlak                      
    Rashlađena elegancija - ravno s modnih pista na vaše nokte: ovaj nadlak u srebrnoplavoj bisernoj boji dočarava dašak mraza na vašim noktima - sam ili preko drugog laka za nokte. Bez formaldehida.
    CIJENA: 19,90 kn

    GDJE KUPITI: parfumerije Kozmo, Mueller i http://www.catrice.eu/hr/top-navigation/trazenje-trgovina.html