CHIC peseki / dizajnerske marame za naše ljubimce

  Ona i njezin pas imaju isti uzorak – ona na haljini, on na marami, kako slatko! Hrvatski brend za pse Dawg Swag i dizajnerica A'marie, predstavljaju kolekciju malih marama za pse, čiji se motivi baziraju na odjevnoj kolekciji. Radi se o sedam modela, od bijele čipke do teksture metalik sjaja.

  3 cr


  Marame za vaše ljubimce, osim što su fashion statement, mogu poslužiti i za rashlađivanje tijekom ljetnih vrućina. Dovoljno je mokru maramu svezati psu oko vrata, što će mu omogućiti da lakše podnese visoke temperature. Dawg Swag


  Limitiranu kolekciju marama za pse moguće je kupiti putem web shopa www.dawg-swag.com , u dućanu A'marie, Gundulićeva 19 i u pasjoj pekarni Hov-Hov, Masarykova 19.
  Dawg Swag je napravio i posebnu liniju marama za potrebe projekta „Djeca prijatelji životinja“, u sklopu kojeg će terapijski psi Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet pomoći malenim pacijentima Klinike za dječje bolesti Zagreb u oporavku, olakšati im boravak u bolnici i biti im velika podrška.


  Osim marama za pse, u ponudi za proljeće/ljeto možete pronaći i ogrlice i povodce, koji se mogu personalizirati zamjenom modnih dodataka poput mašnica, kravata ili trakica u raznim bojama. Radi se o fora konceptu koji omogućuje vlasnicima da sami stiliziraju ogrlicu ili povodac prema vlastitom stilu.

  3 cr3 cr3 cr3 cr3 cr