Chic satovi dvojca Me and the machine

  Modni dvojac Me and the Machine, kojeg čine dizajneri Vanja Veselić i Berislav Kovačević,  osmislio je liniju satova u suradnji s američkom kompanijom Modify Watches. – Svatko može sudjelovati u dizajnu vlastitog sata i ta nas je mogućnost potaknula da osmislimo kolekciju u suradnji s Modify Watches, tvrtkom iz San Francisca koja je u prošloj godini proglašena jednom od 100 najbrže rastućih tvrtki u Zaljevskom području. Ono što ih čini drugačijima je da često ostvaruju suradnju s mladim umjetnicima i brendovima, te da je svako kućište sata moguće kombinirati s narukvicama u raznim bojama - .

  me and the machine modify watches
  Nakon odjevnih kolekcija koje prati minimalizam i arhitektonski pristup odijevanju, dizajneri su odlučili proširiti ponudu na satove koji odlično prate njihov stil.

  Satovi su izrađeni od nehrđajućeg čelika, silikona i polikarbonata otpornog na ogrebotine, radi čega su izuzetno udobni i izdržljivi. Kućište sata dostupno je u dvije veličine - classic (42mm) i sport (38mm). Na vama je da odaberete svoju omiljenu boju narukvice - kraljevsko plava, tirkizna, crvena, neon žuta, crna... izbor je velik!

  me and the machine modify watches1

  Me and the machine predstavili su se kao finalisti osječkog Fashion Incubatora i revijama na Balkan Alternative Fashion Eventu u Beogradu. Dvojac je na Danu D (svibanj, 2014.) osvojio posebno priznanje za odjevnu kolekciju u kojoj je žiri prepoznao ravnotežu između jasnog i konciznog koncepta i nosivosti.

   

  banner satovi