Coded Edge predstavio "Metonym" kampanju

    Inače u Coded Edge-u, uloge su podijeljene – Silvio Ivkić za kampanju radi styling, Jure Perišić fotka (i inače ovaj kreativac radi kao fotograf na događanjima i revijama). No, sada su dečki zamijenili uloge, no estetika je prepoznatljiva i samozatajna, mračno-elegantna.

     Coded Edge Kampanja Metonym 5

    Svaki je modni dvojac specifičan – negdje svi rade sve, negdje svatko ima svoju zacrtanu ulogu, no ovo je dobar način da se stvari prodrmaju i vide iz drugog kuta. Koji je sada nešto jednostavniji, manje dramatičan, više nosiv, iako su u prvom planu kao stilistički dodatak crne kožne trake. Njihove su prve kolekcije bile obavijene u kraljevsku modnu dramu, no s vremenom su postale više praktične i sada je čak u njihovu radu vidljiv utjecaj sportskih trendova koji su posljednjih sezona zaveli svijet mode. Sve je nekako udobno i fluidno, trake ovdje služe samo kao poticajni styling (na neki način opet podsjećaju na krune). Inače kad se one skinu i kreacije zamisle na nekoj običnoj osobi, tu je očito riječ o finom minimalizmu s naglaskom na dorađene teksture ručno ili na neki drugi način. Sve skupa djeluje unisex, kreacije su nosive na svim formama.
    Zaštitna lica kampanje su poznati hrvatski modeli Sara Sorić i Ivona Bevanda iz agencije Talia model, dok je makeup djelo vizažistice Petre Sever.

     Coded Edge Kampanja Metonym 2Coded Edge Kampanja Metonym 3Coded Edge Kampanja Metonym 4Coded Edge Kampanja Metonym 7Coded Edge Kampanja Metonym 8Coded Edge Kampanja Metonym 9